Adrien Brody – Τάσος Λέκκας: Όπως λέμε χωρισμένοι στη γέννα! Η απίστευτη ομοιότητα των δυο ηθοποιών
Showbiz

Adrien Brody – Τάσος Λέκκας: Όπως λέμε χωρισμένοι στη γέννα! Η απίστευτη ομοιότητα των δυο ηθοποιών

Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που βλέπεις τον έναν, βλέπεις και τον άλλον και λες… δε μπορεί να μοιάζουν τόσο πολύ!

Κι όμως ο Τάσος Λέκκας που γνωρίσαμε τη φετινή σεζόν μέσα από τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» στον ρόλο του Τάσου είναι ολόιδιος με τον «Πιανίστα», αλλιώς με τον Adrien Brody.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες οι δυο ηθοποιοί έχουν απίστευτα κοινά στα χαρακτηριστικά τους. Κι επειδή σίγουρα για τον Adrien Brody ήδη γνωρίζεις πολλά ας γνωρίζουμε και λίγο καλύτερα τον Τάσο Λέκκα, ο οποίος φέτος κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha.

Ο Τάσος Λέκκας είναι αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Αμέσως μετά την αποφοίτησή του δούλεψε στον "Θάνατο του Εμποράκου" στο Εμπορικόν σε μια παράσταση, που δυστυχώς δεν ολοκλήρωσε τον κύκλο της την περασμένη σεζόν λόγω covid.

Αμέσως μετά ήρθε η αναζήτηση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη για τους ηθοποιούς στο "Τρίτο Στεφάνι" και ήταν ένας από αυτούς.

Στη σειρά του Alpha υποδύεται τον Τάσο
(Τάσος Λέκκας)

Ο γοητευτικός Τάσος έχει αναμφισβήτητα από το αίμα του θείου του, του Χρήστου. Πέρασε τα εφηβικά του χρόνια με τη βεβαιότητα πως το ταλέντο του στην μπάλα θα τον κάνει γρήγορα γνωστό … Η ζωή, όμως, τον προσγείωσε απότομα και η μοίρα θα του παίξει άσχημο παιχνίδι.

«Ο ρόλος μου έχει πολύ ενδιαφέρον και παίζω σε όλα τα επεισόδια, κάτι που δεν έχω ξανακάνει μέχρι τώρα. Υποδύομαι τον Τάσο, έναν άνθρωπο που συνέχεια κρύβει πράγματα και η μοίρα τού επιφυλάσσει άσχημες καταστάσεις.», έχει πει ο ίδιος για τον ρόλο του

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Ο θάνατος του εμποράκου (2019), Το τρίτο στεφάνι (2020), Επαρχία (2022), Το σπίτι με τα κόκκινα γιασεμιά (2022).

Δες φωτογραφίες στη Gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved