To gossip-tv στα Καλλιστεία 2022: Απαστράπτουσα η Σταματίνα Τσιμτσιλή ως παρουσιάστρια του θεσμού
Showbiz

To gossip-tv στα Καλλιστεία 2022: Απαστράπτουσα η Σταματίνα Τσιμτσιλή ως παρουσιάστρια του θεσμού

Τα Καλλιστεία 2022 είναι γεγονός και το gossip-tv.gr σας παρουσιάζει όλο το παρασκήνιο.

O μεγάλος τελικός διεξήχθη την Κυριακή 20 Νοεμβρίου σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και οι διαγωνιζόμενες είχαν πολύ άγχος για το αποτέλεσμα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Το gossip-tv.gr βρέθηκε εκεί και σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο. Παρουσιάστρια του διαγωνισμού ομορφιάς ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η 7μελής κριτική επιτροπή αποτελούνταν από τον αγαπημένο επιχειρηματία της μόδας Λάκη Γαβαλά, το top model των 90’ς Ιωάννα Σουλιώτη, τη Σταρ Ελλάς 2014 Ισμήνη Νταφοπούλου, τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, τον εξαίρετο φωτογράφο Γιώργο Μεστούση, τη Σταρ Ελλάς 2021 Άννα Παυλίδου, την εντυπωσιακή χορογράφο και διεθνή κριτή χορού Γκαλένα Βελίκοβα, η οποία ανέλαβε και την σκηνική παρουσία των Φιναλίστ τη βραδιά του τελικού αλλά και τον Πάνο Ζήνα.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, όλες οι φιναλίστ ανέβηκαν στη σκηνή και πέρασαν την διαδικασία των ερωτήσεων. Τις ρώτησαν για κοινωνικά και καίρια θέματα. Ένα φλέγον θέμα που έπρεπε να σχολιάσουν ήταν για τις κακοποιητικές συμπεριφορές προς στις γυναίκες.

Αξίζει να σημειωθεί πως την κάθε διαγωνιζόμενη, την ρωτάει ένα άτομο από την κριτική επιτροπή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved