Ιζαμπέλλα Φούλοπ: Πρόταση γάμου ανήμερα του πάρτι γενεθλίων της από τον Γιώργο Δερβίση
Showbiz

Ιζαμπέλλα Φούλοπ: Πρόταση γάμου ανήμερα του πάρτι γενεθλίων της από τον Γιώργο Δερβίση

H Ιζαμπέλλα Φούλοπ που πρωταγωνίστησε στη Γη της Ελιάς διοργάνωσε το Σάββατο 19 Νοεμβρίου ένα πάρτι για τα γενέθλιά της και στο πάρτι της την περίμενε μία μεγάλη έκπληξη από τον σύντροφό της, Γιώργο Δερβίση!

Η Ιζαμπέλλα Φούλοπ δέχτηκε πρόταση γάμου από τον πολίστα σύντροφό της, Γιώργος, ο οποίος με την βοήθεια των φίλων του είχε σχεδιάσει τα πάντα προκειμένου να μην το καταλάβει η ηθοποιός και να την εντυπωσιάσει!


Η πρόταση γάμου έγινε παραδοσιακά και η ηθοποιός είπε το πολυπόθητο «ναι» ενώπιων των φίλων και συνεργατών από τη Γη της Ελιάς. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Σπύρος Νικολαΐδης, η Ιφιγένεια Τζόλα, ο Λίαμ Άιρλαντ, ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο Μανώλης Κλωνάρης και ο νέος coach του GNTM, Χρήστος Μπίρμπας.


Να σας θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και στηρίζουν ο ένας τον άλλον. Μάλιστα, η ηθοποιός ήταν στο πλευρό του Γιώργου σε όλη την προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του «Τόκιο 2020», όπου η εθνική ομάδα ανδρών στο πόλο κέρδισε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Δείτε στιγμιότυπα παρακάτω από την υπέροχη πρόταση γάμου του Γιώργου Δερβίση στην Ιζαμπέλλα Φούλοπ!

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Ανακοίνωσε το τέλος του ρόλου της μέσω Instagram – Η αντίδραση των πρωταγωνιστών!

Ιζαμπέλλα Φούλοπ: Η ηλικία, η Γη της Ελιάς και ο διάσημος μπαμπάς της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved