Ιζαμπέλλα Φούλοπ - Γιώργος Δερβίσης: Καρέ καρέ η πρόταση γάμου και τα δάκρυα της ηθοποιού
Showbiz

Ιζαμπέλλα Φούλοπ - Γιώργος Δερβίσης: Καρέ καρέ η πρόταση γάμου και τα δάκρυα της ηθοποιού

H Ιζαμπέλλα Φούλοπ που πρωταγωνίστησε στη Γη της Ελιάς διοργάνωσε το Σάββατο 19 Νοεμβρίου ένα πάρτι για τα γενέθλιά της και θα της μείνει αξέχαστο αφού την ημέρα του πάρτι γενεθλίων ο αγαπημένος της, Γιώργος Δερβίσης της έκανε πρόταση γάμου! 

Η Ιζαμπέλλα Φούλοπ δέχτηκε πρόταση γάμου από τον πολίστα σύντροφό της, Γιώργος, ο οποίος με την βοήθεια των φίλων του είχε σχεδιάσει τα πάντα προκειμένου να μην το καταλάβει τίποτα η ηθοποιός και να την εντυπωσιάσει!

Η πρόταση γάμου έγινε παραδοσιακά! Ο πολίστας έβγαλε από την τσέπη του το κουτάκι με το δαχτυλίδι, γονάτισε και της έκανε πρόταση γάμου!

Η ηθοποιός είπε το πολυπόθητο «ναι» ενώπιων των φίλων και συνεργατών από τη Γη της Ελιάς και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε να κλαίει από χαρά.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Σπύρος Νικολαΐδης, η Ιφιγένεια Τζόλα, ο Λίαμ Άιρλαντ, ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο Μανώλης Κλωνάρης και ο νέος coach του GNTM, Χρήστος Μπίρμπας.

Να σας θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και στηρίζουν ο ένας τον άλλον. Μάλιστα, η ηθοποιός ήταν στο πλευρό του Γιώργου σε όλη την προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του «Τόκιο 2020», όπου η εθνική ομάδα ανδρών στο πόλο κέρδισε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Δείτε στιγμιότυπα παρακάτω από την υπέροχη πρόταση γάμου του Γιώργου Δερβίση στην Ιζαμπέλλα Φούλοπ!

Δείτε παρακάτω ποιοι λαμπεροί καλεσμένοι παρευρέθηκαν στο πάρτι γενεθλίων της που σίγουρα θα της μείνει αξέχαστο μιας και έγινε και η πρόταση γάμου από τον σύντροφό της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved