Άκης Πετρετζίκης: Τα πρώτα Χριστούγεννα με... δύο παιδιά στο σπίτι!
Showbiz

Άκης Πετρετζίκης: Τα πρώτα Χριστούγεννα με... δύο παιδιά στο σπίτι!

Χριστούγεννα 2022: Ο Άκης Πετρετζίκης εκτός από κορυφαίος σεφ είναι και ένας απίθανος μπαμπάς!

Τα τελευταία χρόνια έχει δει την καριέρα του να φτάνει στα ύψη ενώ έχει γνωρίσει και την προσωπική ευτυχία, δημιουργώντας μια υπέροχη οικογένεια με την συζύγό του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ.

Το ζευγάρι της ελληνικής showbiz, φροντίζει πάντα να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ ο Άκης Πετρετζίκης έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια να μην απασχολεί με τα προσωπικά του παρά μόνο με τη δουλειά του.

Έτσι λοιπόν, όσα στιγμιότυπα βλέπουμε από την καθημερινότητα της οικογένειάς τους είναι όσα εκείνοι θέλουν να μοιράζονται μαζί μας.

Φέτος λοιπόν θα περάσουν τα πιο ευτυχισμένα τους Χριστούγεννα καθώς στο σπίτι δεν θα είναι μόνο ο μικρός Αχιλλέας αλλά και η κορούλα του ζευγαριού.

Θα κάνουν μαζί πράγματα που τους γεμίζουν χαρά και θα ζήσουν τα δικά τους Χριστούγεννα όπως μόνο εκείνοι θέλουν! Γιατί τα παιδιά τους δεν τα βλέπουν σαν ευθύνη αλλά σαν δύο πλασματάκια που ήρθαν για να ολοκληρώσουν την προσωπική τους ευτυχία! Το σίγουρο είναι ένα, το σπίτι τους θα μοσχοβολήσει Χριστούγεννα καθώς οι συνταγές του Άκη είναι όλες λαχταριστές και δεν υπάρχει περίπτωση να μην τις τιμήσουν!

Θυμηθείτε τα περσινά τους Χριστούγεννα στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved