Ελένη Φουρέιρα: Οι απογευματινές λιγούρες και η αλλαγή στην εμφάνισή της
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Οι απογευματινές λιγούρες και η αλλαγή στην εμφάνισή της

Μαμά θα γίνει σε λίγους μήνες η Ελένη Φουρέιρα.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της έγινε με το πιο τρυφερό τρόπο και πλέον η Ελένη Φουρέιρα μοιράζεται φωτογραφίες χωρίς να κρύβει την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Δίχως καμία λέξη στην λεζάντα, με την οποία και συνόδευσε την συγκεκριμένη ανάρτηση, μιας και τα... λόγια είναι περιττά, η Ελένη Φουρέιρα έδειξε πως είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Μετά την ανακοίνωση η τραγουδίστρια αισθάνεται πιο άνετη από ποτέ και μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Μετά τις νέες φωτογραφίες που ανέβασε με φουσκωμένη κοιλίτσα, την είδαμε να απολαμβάνει ένα λαχταριστό μπέργκερ. Φαίνεται πως οι λιγούρες είναι πια συχνές και η Ελένη απολαμβάνει τη νέα αυτή περίοδο της ζωής της.

Όπως θα έχεις ήδη παρατηρήσει τα πρώτα κιλάκια της εγκυμοσύνης έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Δες τις νέες φωτό στη gallery

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λοιπόν», ο γάμος της Ελένης Φουρέιρα με τον πατέρα του παιδιού της και αγαπημένο της, Αλμπέρτο Μποτία, θα γίνει σύντομα, αλλά όχι πατροπαράδοτα και στα γνωστά σκαλιά της εκκλησίας.

Οι δυο τους θα παντρευτούν σε στενό οικογενειακό κύκλο σε Δημαρχείο των νοτίων προαστίων πριν την γέννηση του μωρού, του οποίου το φύλο κανείς δεν γνωρίζει. Όταν με το καλό η Ελένη γεννήσει και μεγαλώσει λίγο το μωρό θα προχωρήσουν σε θρησκευτικό γάμο και βαφτίσια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved