Ανασκόπηση 2022: Τα 10+ 1 ομορφότερα νυφικά της showbiz τη χρονιά που φεύγει!
Showbiz

Ανασκόπηση 2022: Τα 10+ 1 ομορφότερα νυφικά της showbiz τη χρονιά που φεύγει!

Ανασκόπηση 2022: Φέτος έγιναν μερικοί από τους πιο λαμπερούς γάμους στην ελληνική showbiz και η αλήθεια είναι ότι πολλές ήταν οι νύφες που έκλεψαν τις εντυπώσεις και καταχειροκροτήθηκαν από τους καλεσμένους τους!

Τις είδαμε να λάμπουν, να συγκινούνται και πολλές από αυτές να γίνονται και μανούλες και να δημιουργούν με τους αγαπημένους τους την πιο όμορφη και γλυκιά οικογένεια!

Μέσα στο 2022 έγιναν αρκετοί γάμοι, στους οποίους παρευρέθηκαν μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα της εγχώριας showbiz. Οι νύφες, για ακόμα μια φορά έκλεψαν τις εντυπώσεις με τα πανέμορφα νυφικά τους να αντικατοπτρίζουν όχι μόνο τη λάμψη και το στυλ τους, αλλά και στοιχεία από την προσωπικότητα της κάθεμιας από εκείνες.

Το gossip-tv, κάνοντας την ανασκόπηση της φετινής χρονιάς, συγκέντρωσε μερικά από τα πιο φαντασμαγορικά νυφικά, που λατρέψαμε μέσα στο 2022 και σίγουρα αποτελούν πρόταση για τις μέλλουσες νυφούλες, που βρίσκονται σε διαδικασία επιλογής!

Αυτό που μπορούμε με σιγουριά να πούμε για φέτος είναι ότι είδαμε μια επιστροφή σε κλασικές γραμμές, νυφικά με γραμμικά σχέδια, ενώ πολλές ήταν οι νύφες που επέλεξαν για τη σημαντικότερη ημέρα της ζωής τους αποκαλυπτικά φορέματα που τόνιζαν τους σωματότυπούς τους, γοργονέ γραμμές, για εκείνες που ήθελαν να αναδείξουν τις καμπύλες τους, ενώ για τις πιο τολμηρές, ίσιες γραμμές και βαθιά ντεκολτέ!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που συγκεντρώσαμε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved