Μπόμπα - Τανιμανίδης: Στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τις δίδυμες - Οι απίθανες εικόνες
Showbiz

Μπόμπα - Τανιμανίδης: Στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τις δίδυμες - Οι απίθανες εικόνες

Είναι οι εικόνες που θες να δεις για να φτιάξει λίγο η διάθεσή σου. Η οικογένεια Τανιμανίδη στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι παρέα φυσικά με τις δίδυμες και σίγουρα είναι από τα ομορφότερα που έχεις δει.

Τεράστιο σε ύψος και πλάτος με φανταστικά στολίδια σε κόκκινες και λευκές αποχρώσεις ενώ οι μικρούλες που σαν βοηθοί φέτος το στόλισαν με τη μαμά και τον μπαμπά στις φωτογραφίες που ανέβασε η Χριστίνα Μπόμπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνουν πιο ευτυχισμένες από ποτέ.

«Φέτος τον στολισμό τον επιμελήθηκαν τα πιο γλυκά πλάσματα, η Αριάνα και η Φιλίππα !!!
#feelingblessed #familymoments #christmasdecorations #twinsisters #happyfamily», έγραψε στη λεζάντα η όμορφη μαμά και πραγματικά οι εικόνες είναι ένα θαύμα.

Δες τις πρώτες Χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες από το σπίτι τους στη gallery που ακολουθεί

«Πέρασα από όλα τα στάδια της προβολής σαν ψυχολογία και σαν σκέψεις. Μετά από πολύ καιρό, αρκετή σκέψη και ψυχανάλυση, έχω καταλάβει ότι η ζωή είναι μικρή. Μου αρέσει να ταξιδεύω, να δημιουργώ υλικό και να το προβάλλω στα media. Έμαθα να ξεπερνάω αυτά που λένε οι άλλοι. Μετά από κάποιο διάστημα δεν αποφάσισα ποτέ το τι θα κάνω με βάση το τι θα πει ο κόσμος. Το έχω αφήσει πίσω μου αυτό, με αφήνει αδιάφορη».

«Μπαίνει μια νέα ταυτότητα μπροστά από όλες τις υπόλοιπες. Η ‘μητέρα’ είναι το πρώτο και μετά τα άλλα μπαίνουν στη σειρά τους. Καλείσαι να έχεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου για να δίνεις παράδειγμα στα παιδιά σου».

«Το ήθελα πολύ και το προσπάθησα, δεν ερχόταν εύκολα,. Η εγκυμοσύνη ήταν εύκολη. Αυτό που ήταν απαιτητικό ήταν οι πρώτοι δύο μήνες ζωής των κοριτσιών. Ενώ ζεις την απόλυτη ευτυχία, μέσα μου ήταν τόσο έντονη η ευθύνη του να τα καταφέρω με δύο μωρά που ήταν δύσκολο», δήλωσε πρόσφατα η Χριστίνα Μπόμπα στην εκπομπή της Ελένης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved