Ηλίας Μαμαλάκης: Το εξιτήριο, τα γενέθλιά του και ο λόγος που νοσηλεύτηκε στην εντατική
Showbiz

Ηλίας Μαμαλάκης: Το εξιτήριο, τα γενέθλιά του και ο λόγος που νοσηλεύτηκε στην εντατική

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε, ο αγαπημένος μας σεφ, μέσα από ανάρτησή του θέλησε να εξηγήσει τον λόγο που εισήχθη στην εντατική και πόσο διαφορετικά είχε σκεφτεί πως θα περνούσε τα φετινά του γενέθλια.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μάλιστα επεσήμανε πως ο λόγος που νοσηλεύτηκε στην εντατική δεν ήταν τροφική δηλητηρίαση, όπως γράφτηκε αλλά λόγω μιας τοξίνης που έφερε περιπλοκή.

«Αλλιώς τα είχα σκεφθεί τα γενέθλια μου. Ποιο γιορτινά με κόσμο. Όχι σε αναμονή σ ένα ξενοδοχείο. Όμως λέω όμως. Αισθάνομαι τυχερός που τα γιορτάζω ζωντανός. Αργότερα η γιορτή. Να ξέρετε ότι χρωστάω τεράστια ευγνωμοσύνη στο κρατικό νοσοκομείο Λευκωσίας που σ ένα αγώνα ταχύτητας με κράτησαν στην ζωή Όχι δεν ήταν τροφικό θέμα.

Αθώο το φαγητό. Άλλη φορά θα σας εξηγήσω την περίπλοκη. Περί τοξίνης πρόκειται. Να πλένετε συνεχώς τα χεράκια σας και να προσέχετε τι πιάνετε. Ελπίζω σε μερικές μέρες να ξαναβγώ δυνατός. Έχω δουλειές μεγάλες και σοβαρές. Σύντομα θα σας τα πω. Σας ευχαριστώ όλους» έγραψε στην ανάρτησή του ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Να θυμίσουμε πως ο μάγειρας έκανε γνωστή την περιπέτεια υγείας του, ανεβάζοντας μία φωτογραφία μέσα από την εντατική του Κρατικού Νοσοκομείου Λευκωσίας την οποία συνόδευε με ένα ιδιαίτερα καθησυχαστικό μήνυμα.

«Από την εντατική του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας τους χαιρετισμούς μου. Πάω καλά, οι Κύπριοι είναι πολύ μπροστά στο ΕΣΥ Ταχύτατοι αποτελεσματικοί», είχε γράψει ο Ηλίας Μαμαλάκης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved