Ζήνα Κουτσελίνη: Τα 30 χρόνια στην τηλεόραση, η συγκίνηση και η απίθανη ατάκα του Μικρούτσικου
Showbiz

Ζήνα Κουτσελίνη: Τα 30 χρόνια στην τηλεόραση, η συγκίνηση και η απίθανη ατάκα του Μικρούτσικου

Τα τριάντα χρόνια της επιτυχημένης της πορείας μπροστά και πίσω από τις κάμερες γιόρτασε με εκλεκτούς φίλους επώνυμους και μη η Ζήνα Κουτσελίνη.

Το λαμπερό πάρτι της στο Pasaji ήταν γεμάτο εκπλήξεις και φυσικά πρώην και νυν συνεργάτες και ανθρώπους που η ίδια η Ζήνα Κουτσελίνη ευεργέτησε, βοήθησε, ανέδειξε και τίμησε.

Γιατί η Ζήνα Κουτσελίνη πέρα από την καριέρα της «έχτισε» και πολύ δυνατές φιλίες μέσα στον χώρο, φιλίες αληθινές!

Πιο λαμπερή από ποτέ υποδέχτηκε έναν έναν τους καλεσμένους της σε μια βραδιά που τα είχε όλα. Γέλια, χαρά, αγκαλιές με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και συγκίνηση.

Το gossip -tv βρέθηκε εκεί και τα στιγμιότυπα που εξασφάλισε είναι μοναδικά!

«Χαίρομαι πάρα πολύ και θα προσπαθήσω να αρθρώσω όλα αυτά που θέλω να πω. Χαίρομαι πολύ που αυτά τα 30 τα χρόνια δεν πήγαν χαμένα. Είμαι εδώ και λέω πάντα είμαι εν ζωή γιατί οι αγκαλιές και οι χαρές με τους ανθρώπους γίνονται στο εδώ και τώρα. Είμαστε πολλοί σήμερα εδώ και θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια μεγάλη συγγνώμη αν σε αυτή τη διαδρομή κάποιους στενοχώρησα», είπε εμφανώς συγκινημένη και συνέχισε:

«Η αλήθεια είναι ότι οι χαρές είναι πολύ περισσότερες από ότι οι λύπες και λέω πάντα στη ζωή μας ενώνουν πολλά περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Σήμερα όλα τα κανάλια, όλες οι παρουσιάστριες είμαστε εδώ σε μια δύσκολη χρονιά», είπε έχοντας στο πλευρό της την κόρη της. «Ευχαριστώ τον Θεό που μπορώ σήμερα να είμαι ανάμεσα σας», είπε και ευχαρίστησε συνεργάτες. Την πιο επική ατάκα είπε όμως ο Ανδρέας Μικρούτσικος για εκείνη:

«Εσύ ξεκίνησες από πίσω και ήρθες μπροστά. Είσαι ο Μπέντζαμιν Μπάτον της τηλεόρασης».

Δες το βίντεο

Η αγκαλιά στην Ιωάννα Παλιοσπύρου

Υπέροχες στιγμές με φίλους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved