Σοκάρει η Βαλένθια Διγενή: «Έχω πιάσει πάτο... Για πρώτη φορά στην ζωή μου φοβάμαι»
Showbiz

Σοκάρει η Βαλένθια Διγενή: «Έχω πιάσει πάτο... Για πρώτη φορά στην ζωή μου φοβάμαι»

Σοκάρει η εξομολόγηση της Βαλένθια Διγενή.

Η όμορφη τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook αποκαλύπτει πως πάσχει από κατάθλιψη, αγχώδη διαταραχή και αγοραφοβία. Όπως η ίδια αποκαλύπτει ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και αυτό που φοβάται είναι να μην χάσει τον εαυτό της καθώς εδώ και μερικές ημέρες έχει παραμελήσει τα πάντα.

«Καλησπέρα φίλοι μου... Μου λένε οι γνωστοί μου και η οικογένεια μου να μην ποσταρω για την προσωπική μου κατάσταση γιατί θα έχω πρόβλημα με την δουλειά μου...Θέλω να σας πω λοιπόν ότι επειδή μέσα από αυτήν την δουλειά έγινα έτσι, δεν με ενδιαφέρει πλέον και τους γράφω όλους να μην πω που... Έχω πιάσει πάτο...Ποτέ στην ζωή μου δεν φαντάστηκα ότι θα καταλήξω σε αυτήν την κατάσταση...

Η διάγνωση του ψυχιάτρου είναι Κατάθλιψη, Αγχώδη διαταραχή και Αγοραφοβία. Έχω φτάσει στο σημείο να μην μπορώ να βγω έξω από το σπίτι μου. Για όλα ένα άγχος κι ένας φόβος...Μηδέν θέληση για ζωή... Την τελευταία βδομάδα περνάω την ημέρα μου ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Φοράω τα ίδια ρούχα χωρίς να έχω κάνει μπάνιο, χωρίς να πλύνω τα δόντια μου, το πρόσωπο μου. Τίποτα... Έχω γίνει ένα φάντασμα που περιφέρεται στο σκοτάδι... Με παίρνουν τηλέφωνο για δουλειά και δεν πάω... Έχω ακυρώσει τους τελευταίους μήνες 4 δουλειές.

Δεν έχω κίνητρο για τίποτα... Πληρώνω τα λάθη μου όμως... Κι έκανα πολλά... Το μεγαλύτερο όμως λάθος μου ήταν που δεν άκουγα την καρδιά μου και άκουγα τους άλλους μια ζωή... Άλλον αγαπούσα, με άλλον έκανα σχέση... Άλλα τραγούδια ήθελα να τραγουδάω, άλλα τραγουδούσα... Καστανα μαλλιά ήθελα να έχω, ξανθά τα έβαφα γιατί έτσι μου λέγανε...και άπειρα ακόμα παραδείγματα... Αλήθεια...Φοβάμαι... Για πρώτη φορά στην ζωή μου φοβάμαι...

Και δεν είναι ο θάνατος που φοβάμαι... Φοβάμαι μην τρελαθώ... Μην χάσω τελείως τον εαυτό μου... Είναι η 5η μέρα σήμερα που έχω ξεκινήσει φαρμακευτική αγωγή... Όλα έχουν γίνει χειρότερα βέβαια αλλά κάνω υπομονή και ακολουθώ τις οδηγίες του γιατρού... Έχω κάνει πολύ υπομονή στην ζωή μου όταν δεν έπρεπε... Μπορώ και τώρα να κάνω λίγη ακόμη... Να ακούτε την καρδιά σας πάντα... Αυτό να θυμάστε από εμένα με αγάπη...», έγραψε η ίδια.

https://www.instagram.com/p/CfwkQnUsUHB
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved