Νικόλας Μπράβος:  «Είχαμε σταματήσει την κυκλοφορία και είχαμε προκαλέσει ερωτικό χάος στη γειτονιά»
Showbiz

Νικόλας Μπράβος: «Είχαμε σταματήσει την κυκλοφορία και είχαμε προκαλέσει ερωτικό χάος στη γειτονιά»

Για την προσωπική του ζωή και το πιο τολμηρό πράγμα που έχει κάνει για μια γυναίκα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Νικόλας Μπράβος.

Ο ηθοποιός, τον οποίο φέτος απολαμβάνουμε τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά της ΕΡΤ «Φλόγα και ανέμος», αποκάλυψε με ποιο τρόπο κατάφερε να προκαλέσει σε μια γειτονιά της Αθήνας «ερωτικό χάος» για τον έρωτά του.

«Στην προσωπική μου ζωή πάντα ήμουν υπερβολικός σας δηλώσεις και τις εκδηλώσεις μου. Αυτό είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Ο,τι έχει συμβεί στο παρελθόν με έχει φέρει εδώ που είμαι τώρα, στο παρόν. Ο έρωτας παίζει τον ίδιο ρόλο που παίζουν τα φτερά για τα πουλιά. Είναι κινητήριος δύναμη. Με εμπνέει και με οδηγεί. Όπως λέει ο Ρίτσος: “Όλα ένας έρωτας - μαγεία και θάμβος”»,

«Η σεξουαλικότητα είναι κάτι που θέλω να εκφράζεται ελεύθερα, σαν ένα παιχνίδι εξερεύνησης, περιπλάνησης και πειραματισμού, σαν ένα ταξίδι στις αισθήσεις. Με ενδιαφέρει να φωτίζω γνωστές, αλλά και άγνωστες πτυχές του εαυτού μου. Το σεξ για μένα είναι τρόπος έκφρασης και επικοινωνίας. “Του νόου ας μπέτε”, που έλεγε κι ο Χρόνης Εξαρχάκος. Πιστεύω ότι το σεξ είναι χαρά και ελευθερία και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως ταμπού. Στις προτεραιότητές μου είναι σίγουρα η ικανοποίηση του παρτενέρ».

Ποιο είναι, λοιπόν, το πιο τολμηρό πράγμα που έχε κάνει για μια γυναίκα;

«Μόνο τολμηρά πράγματα έχω κάνει για τις γυναίκες. Ένα βράδυ πήραμε τους δρόμους με τον φίλο μου, τον Γιάννη. Εγώ με το ακορντεόν, ο Γιάννη με την κιθάρα, πήγαμε κάτω από το σπίτι του έρωτά μου και ξεκινήσαμε την καντάδα. Εκείνη βγήκε στο μπαλκόνι και μαζί της βγήκαν κι άλλο στα γύρω μπαλκόνια και γίναμε μια μεγάλη παρέα. Καταλήξαμε σε ένα κομμάτι που είχα γράψει για εκείνη. Ολοι κοιτούσαν, χάζευαν, χειροκροτούσαν. Πιο πέρα φώναζαν “μπράβο”, ένα σκυλί ούρλιαζε αλαφιασμένο, ενώ η κοπέλα που είχε το σκύλο φώναζε ενθουσιασμένη: “Πω πω, μπράβο βρε παιδιά, τι ωραία! Δεν γίνονται τέτοια πράγματα στις μέρες μας”. Εκείνο το βράδυ είχαμε σταματήσει την κυκλοφορία και είχαμε προκαλέσει ερωτικό χάος στη γειτονιά», λέει στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved