Ελένη Μενεγάκη: Η συνάντηση με τη θεία της, η εκπληκτική ομοιότητα και το σχόλιο της πεθεράς της
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η συνάντηση με τη θεία της, η εκπληκτική ομοιότητα και το σχόλιο της πεθεράς της

Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε σε μία ξεχωριστή εκδήλωση. Η παρουσιάστρια μετά την εκπομπή, δεν επέστρεψε χθες (22 Νοεμβρίου) το απόγευμα στο σπίτι της αλλά πήγε στην παρουσίαση ενός βιβλίου συγγενικού της προσώπου!

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη ντυμένη casual βρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της θείας της Μαρίας Μενεγάκη το οποίο έχει τον τίτλο “Ζωή Ν. Δραγούμη και Αρτύρ ντε Γκομπινώ δυο πλειάδας στον Ελληνικό ουρανό”.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει δίπλα στη θεία της ενώ μαζί τους ήταν και η Ναταλία Δραγούμη η οποία διάβασε αποσπάσματα του βιβλίου.

Η παρουσιάστρια έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών της: «Με την αγαπημένη μου θεία Μαρία Μενεγάκη στην παρουσίαση του βιβλίου της ,”Ζωή Ν. Δραγούμη και Αρτύρ ντε Γκομπινώ δυο πλειάδας στον Ελληνικό ουρανό” ! Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε η Ναταλια Δραγουμη»!

Μόλις δημοσίευσε τις φωτογραφίες της, αμέσως οι διαδικτυακοί της φίλοι σχολίασαν την εκπληκτική ομοιότητα που έχει με τη θεία της.

Μάλιστα, κάποιοι της έγραψαν: «Καλέ ίδιες», «Έλα Παναγία μου ίδιες,» ενώ ένας άλλος follower σχολίασε: «Ελααααα Παναγία!!! Πιο πολύ μοιάζεις στη θεία παρά στη μανούλα σου»!

Ανάμεσα στα ξεχωριστά σχόλια ήταν και αυτό της πεθεράς της, Λιλίκας Μαντζίκας η οποία επεσήμανε: «Εξαιρετική παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Μενεγάκη Ζωή Ν Δραγουμη και Αρτυρ ντε Γκομπινω του οποίου αποσπάσματα διάβασε η Ναταλία Δραγούμη»!

Δείτε τις φωτογραφίες από την παρουσίαση του βιβλίου που παρευρέθηκε η Ελένη αλλά και τα σχόλια των follwers αλλά και της πεθεράς της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved