Ανδριολάτου: Η πρωταγωνίστρια του Maestro ποζάρει και «ρίχνει» το Instagram- Οι αποκαλυπτικές φωτό!
Showbiz

Ανδριολάτου: Η πρωταγωνίστρια του Maestro ποζάρει και «ρίχνει» το Instagram- Οι αποκαλυπτικές φωτό!

Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι πανέμορφη και με μια πρόχειρη ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καταλαβαίνουμε γιατί πέρα από την υποκριτική ασχολείται και με το μόντελινγκ!

Η ηθοποιός φροντίζει καθημερινά την εμφάνισή της, με καθημερινή γυμναστική και κατάλληλη διατροφή, για να καταφέρνει να διατηρείται σε φόρμα.

Η Κλέλια Ανδριολάτου πρωταγωνιστεί φέτος στην σειρά "Maestro", της οποίας το σενάριο και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ο ρόλος της είναι ο, τι καλύτερο της έχει συμβεί τελευταία και η ίδια έχει δηλώσει πολλές φορές ότι η συνεργασία της με τον σεναριογράφο ήταν κάτι που το ήθελε πολύ και το ονειρευόταν. Η ίδια είναι πανέμορφη και η εμφάνισή της διαρκώς μας εντυπωσιάζει, αφού είναι πολύ κομψή και φροντίζει πάντοτε να διατηρείται σε άψογη κατάσταση.

Με μια πρόχειρη ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παρατηρούμε τις φωτογραφίες της, οι οποίες είναι φανταστικές. Η Κλέλια Ανδριολάτου ασχολείται και με το μόντελινγκ παράλληλα με την υποκριτική και κάτι τέτοιο φαίνεται ξεκάθαρα. Από τα στιγμιότυπα που δημοσιεύει βλέπουμε ότι το κορμί της είναι καλογυμνασμένο και καλλίγραμμο, μιας και η ηθοποιός φροντίζει καθημερινά να διατηρείται σε φόρμα, μέσα από πρόγραμμα γυμναστικής και κατάλληλης διατροφής!

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved