Μαίρη Χρονοπούλου: «Έχω κανονίσει τα πάντα για την κηδεία μου»- Τι ζήτησε από την Ρεμπούτσικα!
Showbiz

Μαίρη Χρονοπούλου: «Έχω κανονίσει τα πάντα για την κηδεία μου»- Τι ζήτησε από την Ρεμπούτσικα!

Η Μαίρη Χρονοπούλου παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική, λέγοντας ότι ξέρει ότι θα φύγει από τη ζωή κάποια στιγμή και για αυτό μάλιστα έχει ετοιμάσει τα πάντα για την κηδεία της!

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς και όλοι μας την έχουμε λατρέψει μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο σε κινηματογράφο και μετέπειτα σε τηλεόραση!

Η Μαίρη Χρονοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "Λοιπόν" και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ πολλών, μίλησε για αγαπημένους της φίλους και συναδέλφους που έχουν ήδη φύγει από τη ζωή, σημειώνοντας το ποσο πολύ της λείπει από τη ζωή της ο Νίκος Κούρκουλος, με τον οποίο και ήταν πολύ δεμένοι.

Παράλληλα, μίλησε για το ότι ξέρει ότι κάποια στιγμή θα φύγει από την ζωή και μάλιστα για αυτό έχει ετοιμάσει και τα πάντα για την κηδεία της. Τέλος, αποκάλυψε τι ήταν εκείνο που ζήτησε από την καλή της φίλη, Ευανθία Ρεμπούτσικα!

Από τους φίλους σας που έφυγε νωρίς, ποιός είναι αυτός που σας λείπει περισσότερο.

Ο Νίκος μου. Ο Νίκος Κούρκουλος. Δεν ερχόταν, αλλά μισό αιώνα ήμασταν αχώριστοι. Ήταν ο πατέρας μου που με εγκατέλειψε, ο αδελφός που δεν είχα, η φαμίλια μου ήταν ο Νίκος. Κόπηκα στα δύο απλά με την απώλειά του αλλά μου έχει μείνει ο βαφτισιμιός μου. Όλοι οι φίλοι μου έφυγαν από την καταραμένη αυτή αρρώστια. Ο καρκίνος μου πήρε όλους τους φίλους.

Είναι πολλές οι απώλειες. Έφυγαν και όλοι οι παρτενέρ σας. Σχετικά πρόσφατα έφυγε και ο Κώστας Καζάκος.

Με τον Καζάκο κάναμε τρεις εκπληκτικές ασπρόμαυρες στη Φίνος και μάλιστα ήταν ένα χρόνο μικρότερος μου. Το τελευταίο διάστημα είναι πραγματικά ο Χάρος βγήκε παγανιά
που λέμε. Η Νίτσα Μαρούδα που έφυγε πρόσφατα είχε έναν τυχερό θάνατο. Έφυγε στον ύπνο της ευτυχισμένη. Έφυγαν όλοι, είμαι μόνη και έχω τρελαθεί.

Εσεις γιατί νιώσατε την ανάγκη να μιλήσετε και για το δικό σας τέλος;

Γιατί έρχεται. Αυτά τα έχω οργανώσει όλα. Πιστεύω αιρετικά. Εμένα δεν θα με πάνε στην εκκλησία να ακούσω εκείνες τις φρικτές λέξεις. Ο δικός μου πνευματικός θα πει τις προσευχές που λέω εγώ κάθε βράδυ και όσα έχω διαλέξει και μετά θα με κάψουν, θέλω να πιστεύω ότι θα έχω την πιο πλούσια κηδεία του κόσμου. Ζήτησα από την αγαπημένη μου φίλη Ευανθία Ρεμπούτσικα μία χάρη, νο μου γράψει ένα μικρό ρέκβιεμ μουσικό. Θα έρθει στην Ριτσώνα και με το υπέροχο κόκκινο βιολί της θα μου παίξει αυτό το κομμάτι πριν από την καύση. Αισθάνομαι αυτοκράτειρα με αυτό και μου αρέσει.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved