Μαίρη Χρονοπούλου: «Τα γυρίσματα της σειράς "Αυτή η νύχτα μένει" γίνονται στο σπίτι μου»
Showbiz

Μαίρη Χρονοπούλου: «Τα γυρίσματα της σειράς "Αυτή η νύχτα μένει" γίνονται στο σπίτι μου»

Η Μαίρη Χρονοπούλου έκανε μια αποκάλυψη, που το μόνο σίγουρο είναι δεν την περιμέναμε, μιας και είπε ότι έχει παραχωρήσει το σπίτι της για τα γυρίσματα της σειράς "Αυτή η νύχτα μένει".

Η θηλυκότητα της, η φινέτσα της, τα πλούσια υποκριτικά της προσόντα και το ταπεραμέντο της, σφραγίζουν κάθε ρόλο ρόλο που υποδύθηκε στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Η Μαίρη Χρονοπούλου είναι μία από τις πιο δημοφιλείς Ελληνίδες ηθοποιούς.

Η ταλαντούχα ηθοποιός και σπουδαία κυρία της μεγάλης οθόνης, Μαίρη Χρονοπούλου, άνοιξε την καρδιά της στο περιοδικό «Λοιπόν» και μίλησε για όλους και για όλα, ενω προχώρησε και σε μια αποκάλυψη που σίγουρα δεν περιμέναμε. Η ηθοποιός είπε πώς έχει παραχωρήσει το σπίτι της στην παραγωγή της σειράς του Alpha "Αυτή η νύχτα μένει", για να πραγματοποιηθούν μετικά από τα γυρίσματα της νέας τηλεοπτικής σειράς, που έχει αγαπηθεί ήδη μοναδικά από το κοινό!

Η Μαίρη Χρονοπούλου είπε χαρακτηριστικά: "Είναι σπίτι μου ένα σπίτι που έχτισα χωρίς αρχιτεκτονικό σχέδιο, χωρίς φιοριτούρες, αγροτικό, τέλειο αγροτόσπιτο το οποίο είχα διακοσμήσει εξαιρετικά. Τώρα το βλέπετε σε μια κατάσταση περίεργη, γιατί το έδωσα για τα γυρίσματα της σειράς του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» και αφαίρεσαν όλα τα στοιχεία του σπιτιού".

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved