Μαίρη Χρονοπούλου: «Πέρασα 20 χρόνια φρικτά. Ήμουν παράλυτη, παχύσαρκη, 120 και βάλε κιλά»
Showbiz

Μαίρη Χρονοπούλου: «Πέρασα 20 χρόνια φρικτά. Ήμουν παράλυτη, παχύσαρκη, 120 και βάλε κιλά»

Η Μαίρη Χρονοπούλου άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλους και για όλα, αλλά και για την περίοδο που είχε φτάσει να ζυγίζει πάνω από 120 κιλά και χρειαζόταν βοήθεια με το κάθε τι!

Η θηλυκότητα της, η φινέτσα της, τα πλούσια υποκριτικά της προσόντα και το ταπεραμέντο της, σφραγίζουν κάθε ρόλο ρόλο που υποδύθηκε στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Η Μαίρη Χρονοπούλου είναι μία από τις πιο δημοφιλείς Ελληνίδες ηθοποιούς.

Η ταλαντούχα ηθοποιός και σπουδαία κυρία της μεγάλης οθόνης, Μαίρη Χρονοπούλου, άνοιξε την καρδιά της στο περιοδικό «Λοιπόν» και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για την περίοδο εκείνη που είχε πάρει πάρα πολλά κιλά και έφτασε να ζυγίζει πάνω από 120 και ως εκ τούτου, χρειαζόταν βοήθεια στα πάντα!

Οι περιπέτειες που είχατε, σας δίδαξαν, σας έκαναν πιο δυνατή;

Αλίμονο, θα ήμουν ηλίθια αν έλεγα όχι. Πέρασα 20 χρόνια φρικτά. Ήμουν παράλυτη, παχύσαρκη 120 και βάλε κιλά. Υπήρξα ένα τέρας. Είχα μεταμορφωθεί σε ένα τέρας. Ένα τέρας που πήρε το θάρρος και έβγαλε τη φωτογραφία του στην τηλεόραση. Ένα τέρας, γουρούνι παχύσαρκο και με σήκωναν για να καθίσω ακόμη και στο καροτσάκι. Μετά από αυτό κάηκα αλλά ευτυχώς βρήκα τον άνθρωπο που με έκανε να σταθώ ξανά στα πόδια μου. Περπατάω αλλά δεν μπορώ ακόμη να κάνω μεγάλη απόσταση, πιστεύω ότι του χρόνου θα κάνω κατοστάρι.

Υπήρξαν άνθρωποι εκείνη την περίοδο που στάθηκαν βράχος δίπλα σας;

Λίγο αλλά στάθηκαν. Από το θέατρο, σχεδόν κανείς δεν ήρθε να με δει. Μονάχα η Καραγιάννη, η Στυλιανοπούλου και η Μπεάτα Ασημακοπούλου με την οποία είχα να συναντηθώ 40 χρόνια. Έψαξε και με βρήκε μετά από 40 χρόνια και ήρθε στο νοσοκομείο και έκατσε μαζί μου μία ολόκληρη μέρα. Μετά από λίγο έφυγε από τη ζωή. Ήταν συγκινητική γιατί δεν ήταν φίλη μου. Δεν ήρθε άλλος από το θέατρο, δεν είναι και πολύ συντρέχτες οι καλλιτέχνες στις αρρώστιες.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved