Μαρία Μπεκατώρου: Έκανε το απόλυτο κοντό χτένισμα για τις γιορτές – Το επικό σχόλιο του «Αδέκαστου»
Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: Έκανε το απόλυτο κοντό χτένισμα για τις γιορτές – Το επικό σχόλιο του «Αδέκαστου»

Μας έχει ξετρελάνει η Μαρία Μπεκατώρου με τις απίθανες εμφανίσεις της στο Chase.

Είναι πάντα σικάτη ακόμη κι όταν επιλέξει ένα σύνολο με τζιν παντελόνι και πουκάμισο. Όσο για τα χτενίσματά της;

Μπορεί η Μαρία να παραμένει πιστή στο ξανθό χρώμα, που τόσο της πάει, όμως καθημερινά μέσα από την εκπομπή της κάνει διαφορετικά χτενίσματα κοινώς πειραματίζεται και έτσι δίνει ιδέες και σε εμάς.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (23-11) επέλεξε να κάνει ένα από τα πιο σικάτα χτενίσματα που θα κάνει θραύση την περίοδο την εορτών.

Η Μαρία Μπεκατώρου έκανε όλα τα μαλλιά της υπέροχες μπούκλες και τα μάζεψε πάνω κάνοντας ένα κοντό καρέ. Φυσικά και δεν τα έκοψε αφού αγαπά πολύ τα μακριά μαλλιά της αλλά αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό για μια σούπερ αλλαγή χωρίς κούρεμα. Επίσης, αυτό το κοντό καρέ είναι ιδανικό για το σύνολο που επέλεξε αφού φόρεσε ένα μαύρο blazer, ένα τοπ από μέσα και ένα υπέροχο παντελόνι που αναδείκνυε την κομψή της σιλουέτα.

Ο «αδέκαστος επιθεωρητής» μάλιστα της έκανε κι ένα επικό σχόλιο, που όπως η παρουσιάστρια είπε, το περίμενε. «κομψότατη θα έλεγα», της είπε χαμογελώντας και συμπλήρωσε: «αλλά θα κρυώσετε, τη βλέπω εγώ τη δουλειά», της είπε με αφορμή το αποκαλυπτικό της μπούστο.

Τι απάντησε η Μαρία Μπεκατώρου.

Δες το βίντεο παρακάτω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved