Πάρις Θωμόπουλος: Η γυναίκα της ζωής του και ο ωραιότερος ρόλος του, αυτός του μπαμπά!
Showbiz

Πάρις Θωμόπουλος: Η γυναίκα της ζωής του και ο ωραιότερος ρόλος του, αυτός του μπαμπά!

Ο ηθοποιός Πάρις Θωμόπουλος, που φέτος συμμετέχει στην καθημερινή σειρά του Open «Η δική μας οικογένεια», και η σύντροφός του, μαία και εκπαιδεύτρια της γιόγκα Αλεξάνδρα Βόντα, βιώνουν την ευτυχία μακριά από τα φώτα, κρατώντας στην αγκαλιά τους τον γιο τους

O ηθοποιός Πάρις Θωμόπουλος, που φέτος συμμετέχει στην καθημερινή σειρά του Open «Η δική μας οικογένεια», και η σύντροφός του, μαία και εκπαιδεύτρια της γιόγκα Αλεξάνδρα Βόντα, βιώνουν την ευτυχία μακριά από τα φώτα, κρατώντας στην αγκαλιά τους τον γιο τους Πάρις Θωμόπουλος και η Αλεξάνδρα Βόντα είναι τόσο χαμηλών τόνων, ώστε λίγοι γνωρίζουν όχι μόνο ότι είναι ζευγάρι, αλλά και ότι έχουν αποκτήσει έναν γιο.

Ο ηθοποιός έγινε τα τελευταία χρόνια γνωστός μετά τη συμμετοχή του στη σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα στην ΕΡΤ1 «Η τούρτα της μαμάς». Φέτος υποδύεται τον Μιχάλη στη νέα καθημερινή σειρά του Open «Η δική μας οικογένεια» και ο ρόλος του έχει ήδη αγαπηθεί. Η Αλεξάνδρα Βόντα είναι μια πανέμορφη γυναίκα, μια υποστηρικτική σύντροφος και μια τρυφερή μητέρα που αγαπά να προσφέρει. Είναι μαία και έχει πιστοποιηθεί ως εκπαιδεύτρια στην προγεννητική και στην κλασική γιόγκα.

Γεννημένος μπαμπάς

Ο Πάρις και η Αλεξάνδρα έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Τον Ιανουάριο του 2021 απέκτησαν τον γιο τους και έγιναν για πρώτη φορά γονείς. «Ήταν κάτι που το ήθελα χρόνια. Φανταζόμουν τον εαυτό μου πατέρα. Το ήθελα πάρα πολύ. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος», είχε πει ο Πάρις λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού του και είχε συμπληρώσει σε δήλωσή του:

«Από την εφηβεία μου φαντασιωνόμουν τον εαυτό μου με παιδί, οπότε ήταν κάτι που μέσα μου το ήθελα από μικρός. Περισσότερο με αγχώνει αν θα τα καταφέρω και πώς θα τα καταφέρω... Είναι κάτι πρωτόγνωρο, κάτι το οποίο δεν το έχω ξαναβιώσει και, όπως όλα όσα δεν έχουμε ξανακάνει στη ζωή μας, με τρομάζει». Στις αρχές του 2023 ο μικρός γίνεται δύο ετών και όλα κυλούν υπέροχα στη... δική τους οικογένεια, καθώς ο Πάρις και η Αλεξάνδρα έχουν βρει τα πατήματά τους χωρίς τίποτα πλέον να τους τρομάζει. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν το ζευγάρι έχει παντρευτεί, σίγουρα, όμως, είναι πολύ δεμένοι, κάτι που φαίνεται και μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα social media.

Καλλιτεχνική φλέβα

Ο Πάρις Θωμόπουλος είναι ηθοποιός, απόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και τον Δεκέμβριο θα παίζει στην Εθνική Λυρική Σκηνή, στο μιούζικαλ «Φτηνά τσιγάρα» του Ρένου Χαραλαμπίδη, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου. Ο έρωτας παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή του και, όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος, τον οδήγησε στην υποκριτική εντελώς τυχαία: «Σπούδαζα στο Μουσικό Πανεπιστήμιο στην Κέρκυρα, γιατί είμαι από μουσική οικογένεια, και μου άρεσε ένα κορίτσι που ήταν στη φοιτητική θεατρική ομάδα. Κάπως έτσι μπήκα και εγώ στην ομάδα για να είμαι κοντά της. Έτσι εντελώς τυχαία κόλλησα το μικρόβιο». Ο ίδιος, άλλωστε, έχει γεννηθεί σε μια καλλιτεχνική οικογένεια. Πατέρας του είναι ο ερμηνευτής Γιάννης Θωμόπουλος και μητέρα του η μουσικός Στέλλα Κυπραίου. «Και οι δύο γονείς μου είναι σχετικά γνωστοί στον χώρο της μουσικής. Εμένα δεν μου λέει κάτι αυτό, γιατί δεν ξέρω πώς είναι να είσαι σε οικογένεια που δεν είναι μουσική... Η ζωή μου έμοιαζε με ένα διαρκές ταξίδι, έτρεχα πάρα πολύ με τους γονείς μου. Θυμάμαι να με πηγαίνουν σε συναυλίες του Χατζιδάκι και του Θεοδωράκη, στις οποίες ήταν και οι δυο τους», έχει δηλώσει ο ηθοποιός.

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved