Ελεονώρα Μελέτη: Οι τέλειοι ξένοι, η Ιταλολατρεία και η επιθυμία του συζύγου της
Showbiz

Ελεονώρα Μελέτη: Οι τέλειοι ξένοι, η Ιταλολατρεία και η επιθυμία του συζύγου της

Έλαμπε -κυριολεκτικά- η Ελεονώρα Μελέτη στην επίσημη πρεμιέρα του έργου "Τέλειοι Ξένοι" στο Θέατρο Αθηνά

Και πώς ήταν δυνατόν να μη λάμπει, αφού η sold out παράσταση έχει τη δική της υπογραφή στη μετάφραση και παίζεται στο θέατρο του συζύγου της Θοδωρή Μαροσούλη που ανακαινίστηκε πλήρως και έχει γίνει ένα πραγματικό κόσμημα.

Το παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου που "εξανάγκασε" τους ηθοποιούς της παράστασης σε πολλαπλές υποκλίσεις στο φινάλε, η συγκίνηση όλων για τα πηγαία συγχαρητήρια που ακούγονταν από παντού, έφτανε και με το παραπάνω για να κάνει την Ελεονώρα να μη σταματάει λεπτό να χαμογελάει.

"Οι «Τέλειοι Ξένοι» αποτελούν έναν κόσμο, που είναι ίδιος σε όποια χώρα και αν τον συναντήσεις.
Οι «Τέλειοι Ξένοι» είναι ο κόσμος μας. Οι «Τέλειοι ξένοι» είναι ΞΕΝΟΙ μεταξύ τους, όχι γιατί μιλάνε
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ γλώσσες, αλλά γιατί μιλάνε ακριβώς την ΙΔΙΑ γλώσσα και απλά δεν ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ.
Εξάλλου στις μέρες μας η ξένη γλώσσα δεν στέκεται πλέον εμπόδιο στην επικοινωνία.
Υπάρχει πάντα ένας google μεταφραστής. Στο κινητό σας!" γράφει η ίδια στο τελειώμα του σημειώματός της στο πρόγραμμα του θεάτρου Αθηνά κι εμείς είχαμε πολλά να τη ρωτήσουμε.

Αρκετή ώρα μετά το θριαμβευτικό φινάλε της επίσημης του Θεάτρου Αθηνά, αφού όλοι ήθελαν να της μιλήσουν και να τη συγχαρούν για τη δουλειά της, την απομακρύναμε για λίγο από τον κόσμο και επιστρέψαμε στη σκηνή για να μιλήσουμε για αυτή την πρώτη της, άκρως επιτυχημένη, μετάφραση θεατρικού έργου.

Πώς το αποφάσισε; Πόσο καιρό της πήρε να το ολοκληρώσει; Θα συνεχίσει να μεταφράζει θεατρικά; Έχει σκεφτεί -αφού είναι και πετυχημένη συγγραφέας- να γράψει η ίδια ένα δικό της θεατρικό; Αυτά και άλλα πολλά στο βίντεο που ακολουθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved