Θεοχάρης Ιωαννίδης: Ο άγνωστος γάμος του που δεν μάθαμε ποτέ
Showbiz

Θεοχάρης Ιωαννίδης: Ο άγνωστος γάμος του που δεν μάθαμε ποτέ

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης μίλησε στην Δανάη Μπάρκα για το ανανεωμένο «Night out», τον λόγο που τα παράτησε όλα και έφυγε στην Αγγλία και τον γάμο του που δεν μάθαμε ποτέ.

«Είμαι πολύ καλά γιατί κάνω τα πράγματα που θέλω. Η ζωή μου είναι καλά σοταρισμένη και ολοκληρωμένη. Πορεύομαι προς τα 40» είπε ο παρουσιαστής και ηθοποιός.

Για το Night out, που κάνει πρεμιέρα είπε: «Σηκώσαμε χειρόφρενο στο λεωφορείο του “Night out” και καταλήξαμε σε ένα πλατό το οποίο είναι μια ταράτσα με θέα την Αθήνα. Στο “Night out” θα παίξουμε πολλά παιχνίδια όπως κάναμε και πέρυσι, ενώ θα κάνουμε και μια ωραία, αληθινή κουβέντα χωρίς επισημότητες».

Οι λόγοι για να δει κάποιος την εκπομπή σύμφωνα με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη: «Ο πρώτος λόγος για να δει κάνεις το “Night out” είναι ότι υπάρχει ένα backstage ύφος το οποίο «ποτίζει» στον καλεσμένο. Ένας άλλος λόγος είναι τα παιχνίδια καθαυτά. Ένας τρίτος λόγος για να δείτε το “night out” είμαστε εμείς οι ίδιοι, η ομάδα μου κι εγώ». Αισθάνομαι ότι παρουσιάζουμε στη νυχτερινή ζώνη κάτι το οποίο είναι διαφορετικό σε ό,τι αφορά την αίσθηση του night show».

Για τον ρόλο του παρουσιαστή που έχει τον τελευταίο χρόνο σχολίασε: «Μου αρέσει που είμαι παρουσιαστής. Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου πράγματα που έχω κάνει ως τώρα, ίσως γιατί βάζω ένα «λιθαράκι» του εαυτού μου».

Και μιλώντας ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στην Δανάη εκτίμησε ότι «ο κόσμος δεν έχει αληθινή εικόνα» γι' αυτόν.

Συγκεκριμένα ανέφερε ο Θεοχάρης: «Ο κόσμος έχει σχηματίσει μία άλλη εικόνα για εμένα γιατί δεν είχα ποτέ την αυτοπεποίθηση να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό. Αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει λόγος να υπάρχω ως Θεοχάρης όπως με ξέρουν οι κολλητοί μου φίλοι, γιατί υπάρχει μια ασφάλεια πίσω από αυτό».

Σε ερώτηση ποια είναι η σχέση του με την έκθεση στο κοινό παραδέχθηκε: «Δεν φοβάμαι την έκθεση γενικότερα. Βγαίνω γυμνός στις παράλιες και είμαι πολύ χαλαρός. Αν πάρει η κοινή γνώμη κάποια πράγματα, μπορεί να τα κάνει ό,τι θέλει και αυτό δεν με κάνει να αισθάνομαι ασφαλής. Θέλει δύναμη, νιώθω ευάλωτος».

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης για τα παιδικά του χρόνια

Ο ίδιος περιγράφει για τα παιδικά και τα εφηβικά του χρόνια: «Ως παιδί ήμουν πολύ ατίθασος και καθόλου ευάλωτος».

»Όταν άρχισα να βλέπω τι αντίκτυπο έχει η δημόσια εικόνα στους ανθρώπους γύρω μου αλλά και στον ίδιο μου τον εαυτό ‘’κλείδωσα’’ και είπα ότι δεν χρειάζεται».

Στο τι θα ήθελε να του συμβεί στην ζωή του ο Θεοχάρης Ιωαννίδης απαντάει: «Θα ήθελα πάρα πολύ να φτάσω σε σημείο να κάνω αυτό που κάνει η Δανάη. Να εμπνέω ανθρώπους μέσα από την στάση και τις απόψεις μου. Δεν ξέρω αν θα φτάσω ποτέ σε αυτό το σημείο, γιατί μου αρέσει η ιδιωτικότητα. Στο τέλος της ημέρας λέω: «δεν βαριέσαι, αστό. Δεν θέλω να προκαλώ».

«Δεν θέλησα ποτέ να δημιουργήσω μια τηλεπερσόνα. Μου έλεγαν ότι ταιριάζω στο προφίλ του ζεν πρεμιέ αλλά δεν μπόρεσα να ταιριάξω ούτε σε αυτό».

Ο λόγος που επέλεξε να έχει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης αυτή την στάση είναι γιατί κάνει μια δουλειά οπού μπαίνει και βγαίνει από ρόλους.

Η ζωή στην Αμερική

Στα 15 του χρόνια ο Θεοχάρης έφυγε για Αμερική ως μαθητής ανταλλαγής και ζούσε σε μια οικογένεια που δεν ήταν η δική του.

Όπως περιγράφει ο ίδιος για την ζωή στην Αμερική: «Μπήκα στη νομική και μετά έφυγα στη Νέα Υόρκη για να σπουδάσω σκηνοθεσία. Εκεί έκανα πολλές δουλείες για να μπορώ να στηρίζω τον εαυτό μου».

Στην ελληνική πραγματικότητα ξεκίνησε να δουλεύει όταν γύρισα από Αμερική το 2007.

«Ποτέ δεν με έχουν κάνει να αισθανθώ «λίγος» αν και πολλές φορές είχα από μονός μου την ανασφάλεια να τους προλαβαίνω και να το λέω εγώ πρώτα» σημείωσε.

«Τα κάνω όλα σκόνη και αρχίζω από την αρχή»

Σε ερώτηση αν έχει θελήσει ποτέ να τα παρατήσει όλα απάντησε με ειλικρίνεια: «Υπήρξε μια φορά το 2011 οπού ήθελα να τα παρατήσω όλα και έφυγα για Αγγλία. Στην Αγγλία δούλεψα σε παραγωγή και έκανα και άλλες δουλείες, μέχρι και booker μοντέλων».

Και έχει υπάρξει κι άλλη μία φορά που το επιθύμησε το 2017 «ήθελα πάλι να ξεφύγω γιατί με πλήγωσαν πράγματα που είχαν να κάνουν και με τη δουλειά. Κάποια πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελα και θεώρησα ότι απέτυχα. Έκτοτε δεν έχω ξανανιώσει ότι θέλω να τα παρατήσω» δήλωσε.

Και παραδέχεται: «Έχω «δουλέψει» αυτό το κομμάτι στον χαρακτήρα μου, δηλαδή το να μην τα παρατάω και να επιμένω, γιατί από ένα σημείο και μετά οι άνθρωποι βαρέθηκαν να με βλέπουν να κάνω «επανεκκίνηση. Τα κάνω όλα σκόνη και αρχίζω από την αρχή».

Οι σχέσεις με τους γονείς του και την αδερφή του

«Έχω κάνει πολλά πράγματα και δεν έκανα ποτέ τίποτα που να μην είναι στα άκρα. Δεν είχα μέτρο και δεν ξέρω αν φταίνε οι γονείς μου σε αυτό».

Για τις σχέσεις με τους γονείς του αναφέρει: «Οι γονείς μου ήταν πολύ διαλλακτικοί. Δεν υπήρχε ποτέ περιορισμός σχεδόν σε τίποτα. Υπήρχε τόση αγάπη από τους γονείς μου που την εκμεταλλεύτηκα και μάλιστα έκανα κατάχρηση. Πάντα έλεγα ”μπα – μα”. Και οι δυο γονείς είναι ένα, δεν ξεχωρίζω κάποιον».

Ενώ μίλησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και για την αδερφή του: «Η αδερφή μου είναι για εμένα ένα πολύ μοναδικό πλάσμα γιατί μου μιλούσε σκληρά. Ήταν αυτό που δεν είχα εισπράξει από τους γονείς μου».

Σε ερώτηση τι είναι αυτό που τον γοητεύει σε ένα άνθρωπο απάντησε: «Με γοητεύει το χιούμορ σε έναν άνθρωπο και η ωμότητα. Όταν κάποιος είναι ωμός μαζί μου, κάτι μου αρέσει σε αυτό και ‘’τσιμπάω’’».

Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή – «Έχω παντρευτεί»

«Έχω κάνει αρραβώνα στο παρελθόν και έχω παντρευτεί κιόλας. Ο γάμος ήταν για εμένα κάτι πολύπλοκο. Την δεδομένη στιγμή ήθελα να το κάνω και το έκανα. Θέλω πολύ να κάνω ένα παιδί, αλλά θέλω να εξαλείψω το να είναι για εγωιστικούς λογούς».

Στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού δεν είναι αρνητικός και σημειώνει «θα έκανα παιδί με έναν άνθρωπο που θα ήταν η βάση μου, αλλά θα μπορούσα να είμαι και το «αερικό» που έχω ανάγκη να είμαι».

Και καταλήγει: «Αν έπρεπε να πω ένα ”ευχαριστώ” αυτό θα ήταν στον Ανδρέα Γεωργίου. Είναι παραπάνω από αδερφός μου και μια ψυχή που με έσωσε. Αν έπρεπε να πω ένα ”σ ‘αγαπώ” αυτό θα ήταν στους γονείς μου και την αδερφή μου. ”Συγγνώμη” θα έλεγα στην Δανάη. Αν έπρεπε να πω ”μην φύγεις” θα το έλεγα στον εαυτό μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved