Ελένη Μενεγάκη: Αυτό το παιδί της μοιάζει σε χαρακτήρα και δεν είναι η... Μαρίνα!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό το παιδί της μοιάζει σε χαρακτήρα και δεν είναι η... Μαρίνα!

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε μία αποκάλυψη για τα παιδιά της. Ανέφερε ποιο από τα παιδιά της τής μοιάζει πολύ ακόμα και στον χαρακτήρα.

Και η παρουσιάστρια ανέφερε: «Από τα παιδιά μου και δεν βάζω τη μικρή, Μαρίνα, που είναι πολύ μικρή, αλλά από τα άλλα τρία… τρία παιδιά και τους δίνεις τις ίδιες ευκαιρίες για να ασχοληθούν και σε όλα κάτι αρέσει. Υπάρχει όμως ένα παιδί, που λες «το παιδί μου», δηλαδή δεν μπορώ. Της λέω «γεννήθηκες μεγάλη; Τι γίνεται; Σαν κι εμένα και συ και μιλάω για τον αθλητισμό και δεν λέω να κάνει πρωταθλητισμό, αλλά να κουνηθεί λίγο…αλλά ούτε τη γυμναστική του σχολείου δεν έκανα, κόπιαζα. Ε, έχω ένα μου παιδί που δεν θέλει και εκείνο με τίποτα…»!

Και μπορεί να μην αποκάλυψε ποιο από τα τρία της παιδιά - Άγγελος, Λάουρα και Βαλέρια, είναι, αλλά της ξέφυγε ότι πηγαίνει ακόμα στο σχολείο. Άρα είναι μία από τις δύο κόρες της, ή η Λάουρα ή η Βαλέρια!

Εμείς να σας υπενθυμίσουμε ότι όσοι έχουν δει τη Βαλέρια λένε ότι μοιάζει πολύ στην παρουσιάστρια. Η Βαλέρια δεν μοιάζει μόνο εμφανισιακά με την Ελένη, αλλά όπως έχει δηλώσει και η ίδια μέσα από την εκπομπή της, μαμά και κόρη μοιάζουν και στον χαρακτήρα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved