Μαυρομάτη: «Έκανα λάθος που απάντησα. Ήταν άκομψη ερώτηση για τον Βασίλη και την σύντροφό του»
Showbiz

Μαυρομάτη: «Έκανα λάθος που απάντησα. Ήταν άκομψη ερώτηση για τον Βασίλη και την σύντροφό του»

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη τοποθετήθηκε σε συνέντευξή της για την πρόσφατη δήλωση που έκανε για τον Βασίλη Μπισμπίκη και τις ερωτικές σκηνές τους στη σειρά "Αυτή η νύχτα μένει".

Στην επίσημη πρεμιέρα του "Ζορμπά", δέχτηκες ερώτηση για τις ερωτικές σκηνές με τον Βασίλη Μπισμπίκη και για την τυχόν αντίδραση της συντρόφου του, Δέσποινας Βανδή. Πιστεύεις πως θα σου γινόταν μία τέτοια ερώτηση αν έπαιζες με έναν ηθοποιό που δεν έχει μία τόσο προβεβλημένη σχέση;

«Έκανα λάθος που απάντησα στη συγκεκριμένη ερώτηση. Ήταν μία άκομψη ερώτηση, και για τον Βασίλη και για τη σύντροφό του. Πολύ συχνά οι δημοσιογράφοι επιλέγουν να κάνουν άκομψες ερωτήσεις για να βγάλουν τίτλους, κάτι που αποδείχθηκε κι από αυτό που έζησα. Παρόλα αυτά, ήταν ένα μάθημα για μένα, σε κάποιες ερωτήσεις δεν πρέπει να απαντάς. Νομίζω πως δεν θα με ρωτούσε κανείς τίποτα αν ο συμπρωταγωνιστής μου είχε προσωπική ζωή εκτός δημοσιότητας. Κατάλαβα τις δυσκολίες που περνούν οι ίδιοι με τον τρόπο που λειτουργούν τα media. Από πλευράς μου, λόγω απειρίας και κάπως αυτόματα, μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω και ήταν λάθος μου. Θα μάθω σιγά σιγά...», είπε.

Όσο για το αν η ίδια έχει ζήσει έναν τέτοιο παθιασμένο έρωτα;

«Βέβαια έχω ζήσει! Ευτυχώς. Είναι πολύ δυνατή εμπειρία για έναν άνθρωπο να έχει βιώσει αυτά τα συναισθήματα. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή ενός ανθρώπου χωρίς την εμπειρία ενός παθιασμένου έρωτα - και συνήθως τραυματικού, που σε κάνει να σέρνεσαι στα πατώματα, όπως λέμε. Δεν τον εξιδανικεύω, δεν τον θεωρώ την απόλυτη μορφή έρωτα, αλλά είναι χρήσιμη εμπειρία», λέει στο Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved