Νίκος Συρίγος: «Είμαι ρατσιστής με τους βλάκες που θεωρούν ότι τα ξέρουν όλα»
Showbiz

Νίκος Συρίγος: «Είμαι ρατσιστής με τους βλάκες που θεωρούν ότι τα ξέρουν όλα»

Κάθε Σαββατοκύριακο απολαμβάνουμε τον Νίκο Συρίγο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι» ενώ σχεδόν καθημερινά έχουμε την τύχη να «διδασκόμαστε» μέσα από τα κείμενα του αφού αρθρογραφεί στην πλειοψηφία των sites του ομίλου DPG MEDIA.

O δημοσιογράφος σε πρώτο ενικό αποκαλύπτει άγνωστές πτυχές της ζωής του.

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ πήγα στο Χατζηκυριάκειο, το επονομαζόμενο και «κολέγιο», όπου τα αγόρια παίζαμε ξύλο σαν... αντιβίωση: πρωί μεσημέρι βράδυ!

Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ η Σύρος, είναι πια ο μόνιμος προορισμός μου. Ο μικρός μου παράδεισος. Ο πατέρας μου, όταν γεννήθηκα, άφησε τη θάλασσα και άνοιξε ένα μαγαζί με πλακάκια και είδη υγιεινής, για να είναι «παρών». Και είναι μέχρι σήμερα. Πάντα και παντού.

Ο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ αδελφός μου, είναι ο καλύτερος φίλος μου και ο... καλύτερος ηχολήπτης του σύμπαντος.

ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΥΟ ΚΟΡΕΣ Την Εύα, την κόρη της πρώην συζύγου μου από τον πρώτο της γάμο, και την Έλενα. Παίρνω μαθήματα καθημερινά από τα κορίτσια και προσπαθώ να ανταποδώσω αυτή τη γνώση με αγάπη. Και θέλω να είμαι «παρών», όπως ο πατέρας μου στα παιδιά του. Παντού και πάντα. Θέλω τα κορίτσια να ξέρουν και να νιώθουν ότι ο μπαμπάς απέχει πάντα μόλις ένα τηλεφώνημα.

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ δεν παίζω πια μόνο εγώ με τις λέξεις, αλλά τις αφήνω να παίξουν και αυτές με μένα, γράφοντας στίχους. Το τραγούδι «Έστω μια νύχτα ακόμη», σε σύνθεση και εκτέλεση του Χάρη Μακρή, είναι η απόδειξη για του λόγου το αληθές.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ έγινε στο ALTER το 2004, όπου ήμουν παρουσιαστής στην καθημερινή αθλητική εκπομπή «Το δίχτυ», ενώ το 2007 και πάλι στο ALTER παρουσίασα την εκπομπή «Τζακ ποτ στο στοίχημα», με τηλεοπτικό παρτενέρ και τις δύο φορές τον Πανορμίτη Κωνσταγτινίδη, με τον οποίο είμαστε αδελφικοί φίλοι. Μεγάλο ρόλο στο να δοκιμάσω ξανά κάτι τηλεοπτικό έπαιξε η γνώμη τη Έλενας και της Εύας, που μάλλον ήθελαν να δουν τον μπαμπά στην τηλεόραση και σε κάτι άλλο εκτός από τα... βαρετά αθλητικά

ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΩ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΣΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΩ Και αν αναλογιστείς ότι από τη Γ Δημοτικού ήθελα να γίνω δημοσιογράφος, τότε μάλλον λένε αλήθεια...

ΑΓΑΠΩ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Τις θεωρώ πολύ έξυπνες, άρα και γοητευτικές. Ερωτεύομαι τα βλέμματα πολύ περισσότερο από τις... τέλειες αναλογίες, που δεν με απασχόλησαν και ποτέ. Ανάμεσα σε μια έξυπνη γυναίκα και μια... τέλεια γυναίκα εξωτερικά, προτιμώ το μυαλό από το σώμα. Ίσως και γι' αυτό θεωρώ ένα από τα μεγαλύτερα μαθήματα ζωής κάτι που είδα γραμμένο στο τετράδιο της μεγάλης μου κόρης: «Αν ο κόσμος ήταν τυφλός, πόσους θα εντυπώσιαζες;».

ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ και κυρίως με τους βλάκες που θεωρούν ότι τα ξέρουν όλα. Και όχι, δεν θεωρώ ανίκητη τη βλακεία.
Καμία μάχη δεν είναι χαμένη πριν τη δώσεις. Ούτε καν με τους βλάκες...

Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΜΕΣΟ Προτιμώ το ραδιόφωνο. Το θεωρώ πιο γοητευτικό και πιο αληθινό. Γιατί ποντάρει στη δύναμη της φαντασίας και όχι της εικόνας. Γιατί εκεί οι όμορφοι άνθρωποι δεν είναι οι λαμπεροί. Όχι ότι στην τηλεόραση δεν υπάρχουν πραγματικά όμορφοι άνθρωποι, αλλά οι περισσότεροι έχουν παγιδευτεί στην εικόνα τους. Μοιάζουν σαν να βλέπουν τον εαυτό τους μέσα από την οθόνη ακόμα και όταν αυτή δεν υπάρχει.

Πηγή Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved