Χριστίνα Παγκάλη: «Έβαλα 35 κιλά σε 4 χρόνια»
Showbiz

Χριστίνα Παγκάλη: «Έβαλα 35 κιλά σε 4 χρόνια»

Η Χριστίνα Παγκάλη υποδύεται την Ασπασία στο «Κόκκινο ποτάμι».

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καμπάνια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την παχυσαρκία στην οποία πρωταγωνίστησε τον προηγούμενο χρόνο, αλλά και οι τοξικές συμπεριφορές που έχει αντιμετωπίσει στο χώρο του θεάτρου.

Πέρυσι πρωταγωνιστήσατε και στην καμπάνια ευαισθητοποίησης για την παχυσαρκία. Τα παραπανίσια κιλά, που κατά περιόδους είχατε, σας επηρέασαν;

«Σίγουρα, διότι το επιπλέον βάρος περιορίζει τις δραστηριότητές μας. Επίσης, επηρεάζεται η υγεία μας. Θα έλεγα όμως ότι και επαγγελματικά με έχει επηρεάσει, διότι άλλοι ρόλοι απευθύνονται σε εμένα τώρα και άλλοι κατά το παρελθόν».

Πόσα ήταν τα περισσότερα κιλά που βάλατε;

«Έβαλα 35 κιλά σε 4 χρόνια. Ήταν δύσκολο για το σώμα μου να συμβιβαστεί στην καινούργια συνθήκη, αλλά κι εγώ έπρεπε να το γνωρίσω από την αρχή».

Μπορούσατε να το διαχειριστείτε;

«Πρακτικά, δεν είναι εύκολη η απώλεια βάρους. Είναι ένας φαύλος κύκλος που σε ρίχνει ψυχολογικά και είναι ένας πραγματικά δύσκολος αγώνας ώστε να επανέλθεις στην κανονικότητά σου. Και για αυτό πιστεύω ότι οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα χρειάζονται σεβασμό».

Έχετε βιώσει ρατσισμό εξαιτίας των παραπανίσιων κιλών σας;

«Επειδή, όπως είπα, τα κιλά είναι απόκτημα των τελευταίων ετών, δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο. Δεν υπήρξα παχύσαρκη ως παιδί ώστε να αντιμετωπίσω προβλήματα. Εγώ ήμουν τυχερή, αλλά έχω δει γύρω μου να συμβαίνει και σε παχύσαρκα άτομα και σε άτομα με διαφορετικότητα.»

Τα τελευταία δύο χρόνια το κίνημα του #MeToo έφερε στην επιφάνεια πολλών ειδών κακοποιητικές συμπεριφορές. Έτυχε ποτέ να υποστείτε κάτι ανάλογο;

«Σωματική βία δεν έχω δεχτεί. Έχει δεχτεί όμως περίεργες συμπεριφορές, τοξικές, κι έχω δει να συμβαίνει γύρω μου. Και λυπάμαι πολύ γι’ αυτό, διότι ο χώρος της τέχνης θα έπρεπε να έχει ευγένεια και καλοσύνη. Ένας καλλιτέχνης, για να ανθίσει, χρειάζεται να λειτουργεί σε ένα υγιές περιβάλλον», λέει στο 7 μέρες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved