Χειροπέδες στον Γκλέτσο-Νύχτα στα κρατητήρια
Showbiz

Χειροπέδες στον Γκλέτσο-Νύχτα στα κρατητήρια

«Εννοείται πως θα συνεχίσω τις κινητοποιήσεις» είπε ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, μιλώντας μέσα από το κρατητήριο στο newsbomb.gr.

Ο κ.Γκλέτσος, περιέγραψε ως καλή τη συμπεριφορά απέναντί του ενώ για τη νύχτα, που θα πρέπει να περάσει στο κρατητήριο, είπε, πως ''είναι θέμα εισαγγελέα''.

Ο δήμαρχος Στυλίδας, αναφερόμενος στην απόφαση του υπουργείου Υποδομών να δώσει χίλιες κάρτες ελευθέρας για τα διόδια στους κατοίκους της περιοχής, σημείωσε, ότι «ακόμη δεν ξέρει ποιους και τι διελεύσεις αφορά αλλά και τη διάρκειά τους».

Ωστόσο δεσμεύτηκε, ότι θα ενημερώσει άμεσα το δημοτικό συμβούλιο. Ο δήμαρχος Στυλίδας θα οδηγηθεί αύριο, Τετάρτη, το πρωί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Στο πλευρό του βρίσκονται συνεχώς κάτοικοι της Στυλίδας και μέλη των επιτροπών των διοδίων. Αυτή τη στιγμή, μετά από πορεία που πραγματοποίησαν από το δικαστικό μέγαρο βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από την αστυνομική διεύθυνση, φωνάζοντας συνθήματα. Ωστόσο, ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε δια του δικηγόρου του, ότι ο «ο αγώνας συνεχίζεται».

Το μεσημέρι οι άνδρες της αστυνομίας περίμεναν το δήμαρχο της Στυλίδας, λίγα μέτρα έξω από το σπίτι του, όπου και του φόρεσαν χειροπέδες, μετά από εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας. Η μεταφορά του στο αστυνομικό τμήμα έγινε κάτω από αυστηρά μέτρα, μέσα σε τζιπ με φιμέ τζάμια και με τη συνοδεία αυτοκινήτων με αστυνομικές δυνάμεις.

Για να μην καταφέρουν οι δημοσιογράφοι να πάρουν φωτογραφίες, άνοιξαν την πόρτα του γκαράζ και οδήγησαν το τζιπ κατευθείαν στο υπόγειο του αστυνομικού τμήματος.

Εις βάρος του Απόστολου Γκλέτσου έχει σχηματισθεί δικογραφία, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, παρακώλυση και διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών και παραβίαση διατάξεων του ΚΟΚ.

Το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του επικρίνει την εισαγγελική εντολή για τη σύλληψη του Απόστολου Γκλέτσου, μιλώντας γαι "απαράδεκτη αυταρχική ενέργεια που βαραίνει πρώτα απ' όλα την κυβέρνηση". Επίσης, καλεί τον λαό να καταδικάσει την ενέργεια αυτή γιατί "στρέφεται κατά των λαϊκών κινητοποιήσεων και ποινικοποιεί τον αγώνα για την κατάργηση των διοδίων, για την κατάργηση των αυξήσεων στα εισιτήρια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς".

Πηγή φώτο: lamiareport

Πηγή θέματος: newsbomb.gr

www.newsbomb.gr/koinwnia/story/xeiropedes-ston-gletso-nyxta-sta-kraththria

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved