Ανασκόπηση 2022: Οι πρωταγωνιστές που ξετρέλαναν το γυναικείο κοινό φέτος
Showbiz

Ανασκόπηση 2022: Οι πρωταγωνιστές που ξετρέλαναν το γυναικείο κοινό φέτος

Ανασκόπηση 2022: Πολλές σειρές φέτος στις οθόνες μας, πολλά και τα νέα πρόσωπα που είδαμε, όλοι τους ξεχωριστοί και όλοι διαφορετικοί.

Το τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθεί φανατικά τα προγράμματα αυτά, είτε την ώρα της προβολής τους είτε on demand ξεχώρισε λίγο περισσότερο κάποια πρόσωπα. Μερικοί πρωταγωνιστές όμως δεν κατάφεραν απλώς να εντυπωσιάσουν με τις υποκριτικές τους ικανότητες αλλά ξετρέλαναν και το γυνακείο τηλεοπτικό κοινό.

Είναι νέοι, ωραίοι και πολύ ταλαντούχοι!

Μονοπώλησαν τα σχόλια στα social media και ιδίως στο Twitter και πάμε να δούμε αναλυτικά ποιοι ήταν αυτοί που σκόρπισαν απλόχερα την αστερόσκονή τους...

Μιχαήλ Ταμπακάκης

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης υποδύεται τον Πέτρο στη σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο. Και αυτή είναι και η πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση με όλα να δείχνουν ότι ήρθε για να μείνει. Ο ίδιος διατηρεί σχέση με την συνάδελφό του Σάντυ Χατζηιωάννου την οποία το ευρύ κοινό γνώρισε καλύτερα μέσα από τη σειρά Σασμός.

Μιχάλης Λεβεντογιάννης

Αυτή ήταν η χρονιά του. Μπορεί να έχει πλούσιο βιογραφικό όμως ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έχει προκαλέσει φρενίτιδα στον γυναικείο πληθυσμό μέσα από τον ρόλο του Δημήτρη Μαρκέτου στη σειρά Παγιδευμένοι που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Στέφανος Μιχαήλ

Ο Στέφανος Μιχαήλ υποδύεται τον Άρη στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ, Άγρια γη. Στην προσωπική του ζωή είναι ζευγάρι με τη χορογράφο Νάταλι Κάτερ η οποία στο παρελθόν έχει αποκτήσει κι ένα παιδί με τον Δώρο Παναγίδη που είχαμε γνωρίσει καλύτερα μέσα από το Power of love.

Βασίλης Μίχας

Ο Βασίλης Μίχας μπορεί να έχει συστηθεί στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από σειρές που έχουν προβληθεί στο παρελθόν, όμως, φέτος, έχει κλέψει τις εντυπώσεις ως Χρήστος στη Γη της Ελιάς. Ο ταλαντούχος ηθοποιός έχει προτιμήσει να μη μιλά για την προσωπική του ζωή και έτσι λίγα είναι τα πράγματα που γνωρίζουμε για εκείνον!

Γιώργος Αμούτζας

Από την περασμένη σεζόν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει ως Νικηφόρος στην αγαπημένη καθημερινή σειρά του Alpha, Σασμός. Η σειρά σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης και ο Γιώργος Αμούτζας έχει δει τις μετοχές του να ανεβαίνουν κατακόρυφα. Αυτή την περίοδο δηλώνει πως δεν έχει χρόνο για έρωτες ενώ δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τότε που χώρισε από την επίσης ηθοποιό Έλενα Πιερίδου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved