Κώστας Χατζής: «Δεν φτάνει μόνο που ήμουν γύφτος, αλλά ήμουν και πληβείος»
Showbiz

Κώστας Χατζής: «Δεν φτάνει μόνο που ήμουν γύφτος, αλλά ήμουν και πληβείος»

Εμείς: Ο Κώστας Χατζής παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή του Open.

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για την τσιγγάνικη καταγωγή του και δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι αρκετές φορές χρειάζεται να αυτοσαρκαστεί στη ζωή του, εξηγώντας τον λόγο.

«Ο κόσμος μου λέει διάφορα κολακευτικά λόγια. Εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτό. Αυτά που λέω είναι από τη ζωή μου. Σαν τσιγγάνος δεν έζησα μέσα στη φυλή μου. Χωρίς να το παρεξηγήσετε ήμουν σε μία γειτονιά με Έλληνες και είχε όλες τις τάξεις. Ήταν οι πλούσιοι, η μεσαία τάξη, οι πιο φτωχοί και η κατώτερη τάξη ήταν πληβείοι», είπε αρχικά ο Κώστας Χατζής και συνέχισε:

«Δεν φτάνει μόνο που ήμουν γύφτος, αλλά ήμουν και πληβείος, δηλαδή υπάνθρωπος. Τα παιδιά με βλέπουν μικρομεγάλο, άσχετα αν έχω πάρει την ευθεία. Μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι. Λέω ο πατέρας μου ήταν Άγγλος και η μητέρα μου Γαλλίδα από την Αγία Βαρβάρα. Αυτοσαρκάζομαι και περνώ έτσι μηνύματα.

Όταν αυτοσαρκάζεσαι, δείχνεις ότι είμαστε από το ίδιο πεζοδρόμιο. Κάποιος που γίνεται επώνυμος και κάνει επιτυχία, χάνει το μπούσουλά του, την πυξίδα. Ξεχνάμε τι ήμασταν χθες και σκυλοπεινάγαμε και θεωρούμε ότι είμαστε πολύ σπουδαίοι. Δεν είναι έτσι όμως», ανέφερε ο Κώστας Χατζής.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved