Γιάννης Σαββιδάκης: “Προτίμησαν τα παιδιά των reality”
Showbiz

Γιάννης Σαββιδάκης: “Προτίμησαν τα παιδιά των reality”

Έφτασαν στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιαν! Κόπηκαν τελικά ο Γιάννης Σαββιδάκης και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης λίγο πριν ανακοινωθούν και επίσημα οι καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν θέση στον ελληνικό τελικό.

Το newsbomb.gr επικοινώνησε με τον Γιάννη Σαββιδάκη ο οποίος για το συγκεκριμένο θέμα είπε χαρακτηριστικά: «Εμείς πήραμε την 10η θέση και ισοβαθμήσαμε με την Ιταλία τότε. Ήμαρτον! Και αν η Ελλάδα μας είχε δώσει 12άρι θα είχαμε πάρει πιο υψηλή θέση. Αλλά η Ελλάδα έχοντας τότε 2 έλληνες υποψηφίους και έναν έλληνα μαέστρο τον Χάρη Ανδρεάδη, δηλαδή εμένα και την Φανή Πολυμέρη και τον Χάρη Ανδρεάδη, έλληνες όχι κύπριους επαναλαμβάνω, μας έδωσε 7»

Για το αν νοιώθει πικραμένος ο Γιάννης Σαββιδάκης απαντάει: «Όχι εγώ, τα παιδιά, οι συνεργάτες. Σας λέω δεν ήταν ο σκοπός μου να πάω στην Γιουροβίζιον. Μου έγινε η πρόταση και μου άρεσε να εκπροσωπήσω την χώρα μου. Μας ξένισε το γεγονός ότι μας είπαν ότι θέλουνε παιδιά από reality. Επειδή πέρυσι κέρδισε η γερμανίδα και κάτι τέτοια. Αυτές είναι υπεραπλουστευμένες σκέψεις επιτρέψτε μου να πω».

Για τον πως η ΕΡΤ χειρίστηκε την πρόταση υποψηφιότητας, ο γνωστός καλλιτέχνης λέει:«οι άνθρωποι που διαχειρίζονται αυτό το πράγμα δεν είναι προσεκτικοί όσον αφορά τις προϋποθέσεις και τους όρους που έπρεπε να έχουν τεθεί από αρχή της όλης διοργάνωσης. Σας μιλάει ένας άνθρωπος που έχει ζήσει μέσα στην ΕΡΤ, είχα παίξει σε σήριαλ, έχω συμμετάσχει σε άπειρες εκπομπές κι τη θεωρώ ένα μεγάλο κομμάτι της πολιτιστικής και πολιτισμικής μας κληρονομιάς.
Δεν μπορεί αυτός ο θεσμός να είναι τόσο πρόχειρα οργανωμένος. Πρέπει να είναι λίγο πιο “κομψός”.»

Ρεπορτάζ: Νάντυ Παπαμήτσου

Πηγή: newsbomb.gr

www.newsbomb.gr/media-agb/story/gsabbidakhs-protimhsan-ta-paidia-twn-reality

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved