Καρύδη και Κουρής: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη νέα σειρά σε παραγωγή Κοκλώνη
Showbiz

Καρύδη και Κουρής: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη νέα σειρά σε παραγωγή Κοκλώνη

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Νίκος Κουρής ενώνουν τις δυνάμεις τους στη νέα αστυνομική κωμωδία που ετοιμάζεται από την Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη για λογαριασμό του STAR.

Η νέα παραγωγή βασίζεται στο γαλλοβελγικό «ΗΡΙ: Haut Potentiel Intellectuel», δηλαδή άτομο υψηλής νοημοσύνης. Η Σμαράγδα Καρύδη υποδύεται μια καθαρίστρια, η οποία μπλέκεται στα πόδια των αρχών και φέρνει μεγάλη ταραχή.

Ο Νίκος Κουρής θα είναι ένας αστυνόμoς, ο οποίος προσπαθεί να βρει λύση σε διάφορες υποθέσεις. Η καθαρίστρια λύνει διαρκώς τα μυστήρια, παρόλο που δεν έχει σχέση με την αστυνομία.

Είναι πανέξυπνη και μπλέκεται διαρκώς στα πόδια τους, χαρίζοντας άφθονο γέλιο. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και η νέα σειρά αναμένεται να βγει στον αέρα το δεύτερο μισό της σεζόν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί, ο Νίκος Κουρής, μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων είπε το πολυπόθητο «ναι» και έτσι, μετά τη συμμετοχή του στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤΙ «Άγριες Μέλισσες». Και θα τον δούμε σε έναν νέο και διαφορετικό ρόλο απ’ ό,τι τον έχουμε συνηθίσει...

Πηγή: TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved