Μανούσος Μανουσάκης: Αυτή είναι η σκηνοθέτις σύζυγός του με την οποία είναι μαζί 47 χρόνια
Showbiz

Μανούσος Μανουσάκης: Αυτή είναι η σκηνοθέτις σύζυγός του με την οποία είναι μαζί 47 χρόνια

Ο Μανούσος Μανουσάκης είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους σκηνοθέτες της Ελλάδας με δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Το όνομά του έχει συνδυαστεί με τη σκηνοθεσία και παραγωγή ελληνικών τηλεοπτικών σειρών στην ιδιωτική τηλεόραση από τις αρχές του 1990 μέχρι σήμερα.

Οι δραματικές σειρές οι οποίες σκηνοθέτησε βασίζονται σεναριακά σε απαγορευμένους έρωτες, ενώ κάποιες από αυτές (Ψίθυροι καρδιάς, Άγγιγμα ψυχής, Μη μου λες αντίο, Η αγάπη ήρθε από μακριά) θεωρούνται από τις πιο επιτυχημένες στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Πέρα όμως από επιτυχημένος επαγγελματίας είναι κι ένας τρυφερός σύζυγος και μπαμπάς δυο παιδιών.

Ο Μανούσος Μανουσάκης είναι παντρεμένος με την πολυαγαπημένη του, Μαρία από το 1975, ενώ η γνωριμία και η σχέση τους ξεκίνησε το 1972.

Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, το Μανόλη και την Κλεώνη - Δέσποινα.

«Ως γονείς τούς στηρίξαμε σε αυτά που ήθελαν. Πρέπει να σε «καίει» για να γίνεις κάτι, πόσο μάλλον στα καλλιτεχνικά επαγγέλματα. Η Δέσποινα είναι εικαστικός video art και παίρνει το μεταπτυχιακό της στο Βέλγιο, ο Μανόλης είναι συνθέτης και παραδίδει το διδακτορικό του στο Λονδίνο. Επιπλέον, ο Μανόλης έκανε το σχεδιασμό του ήχου της ταινίας, μια τιτάνια δουλειά. Στη συνεργασία δεν είμαστε γιος και πατέρας αλλά ο σκηνοθέτης και ο υπεύθυνος του ήχου, απλά έχουμε μια μεγαλύτερη οικειότητα. Όμως οι ρόλοι είναι ξεκαθαρισμένοι», είχε πει χαρακτηριστικά για την οικογένειά του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved