Θυμάσαι την Ευρυδίκη νύφη; Το εναλλακτικό νυφικό και το λουλουδένιο στεφάνι στα μαλλιά
Showbiz

Θυμάσαι την Ευρυδίκη νύφη; Το εναλλακτικό νυφικό και το λουλουδένιο στεφάνι στα μαλλιά

Εμείς θυμηθήκαμε την Ευρύδικη νύφη και μοιραζόμαστε μαζί σου τις πιο ωραίες φωτογραφίες του γάμου της.

Η Ευρυδίκη ήταν μια από τις πιο όμορφες νύφες που έχουμε δει καθώς η επιλογή του νυφικού της ήταν πραγματικά το κάτι άλλο.

Και μπορεί η Ευρυδίκη γενικά να χαρακτηρίζεται ως «ροκ» φυσιογνωμία, όμως το νυφικό της ήταν αυτό που λέμε «εναλλακτικό» αλλά και ρομαντικό.

Μακρύ, λευκό και γεμάτο βολάν ενώ στα μαλλιά της είχε επιλέξει ένα απίθανο στεφάνι γεμάτο λουλούδια.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2019 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, Παλαιοπαναγιά Παιανίας με φίλους και συγγενείς να μοιράζονται τη χαρά της.

«Ούτε κι εγώ πίστευα ότι θα παντρευόμουν τρεις φορές. Δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό. Από παιδί ήμουν πολύ του παραμυθιού, ήθελα να ζήσω το παραμύθι, ήμουν πολύ ρομαντική. Σκεφτόμουν ότι θα παντρευτώ τον αγαπημένο μου κι αυτό θα είναι για μια ζωή και ένιωθα μέσα μου όταν δεν το πέτυχα.

Χώρισα μια, δυο και έλεγα ότι φταίω εγώ. Για κάποιο λόγο δεν με άντεχε ο γάμος. Κι όταν συνάντησα τον Μπομπ δεν σκέφτηκα ούτε για ένα λεπτό ότι θα ξαναπαντρευόμουν, αλλά όταν έβλεπα την εξέλιξη, είδα ότι αυτό είναι το παραμύθι μου και είπα: "αυτόν τον άνθρωπο δεν θα παντρευτώ; Αυτό είναι το παραμύθι μου"», έχει εξομολογηθεί η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved