Λάμπρη - Μυλωνάς: Η πρεμιέρα, η τιμητική βράβευση και η έξοδος του Αίαντα Μανθόπουλου
Showbiz

Λάμπρη - Μυλωνάς: Η πρεμιέρα, η τιμητική βράβευση και η έξοδος του Αίαντα Μανθόπουλου

Την επίσημή τους πρεμιέρα έκαναν στις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής (26/11) η Αγγελική Λάμπρη και ο Ιάκωβος Μυλωνάς, στο Μέγαρο Μουσικής.

Μαζί τους και η Αμαλία Κλημοπούλου η οποία τους συνόδευσε και μουσικά αλλά και τραγουδιστικά, εντυπωσιάζοντας με τις φωνητικές της ικανότητες με την ίδια να δέχεται δυνατό χειροκρότημα από το κοινό.

Οι πρωταγωνιστές της παράστασης «Δεσποινίς Τζούλια» κατάφεραν να ενθουσιάσουν όσους βρέθηκαν εκεί για να τους απολαύσουν με την Αγγελική Λάμπρη να δίνει τον καλύτερό της εαυτό, πολύ δυνατή υποκριτικά.

Το gossip-tv.gr ήταν εκεί και όπως θα δείτε και στο βίντεο που εξασφαλίσαμε παρακάτω, στο Μέγαρο Μουσικής, βρέθηκε και ο Πρόεδρος της UNESCO Πειραιώς & Νήσων, κύριος Γιάννης Μαρωνίτης, ο οποίος τίμησε όχι μόνο με την παρουσία του τους συντελεστές αλλά και βραβεύοντάς τους για το έργο τους...

Επιπλέον, αρκετοί ήταν και οι φίλοι από τον χώρο που πόζαραν ευδιάθετοι στον φακό μας, ανάμεσά τους ο Αίας Μανθόπουλος, σε μια σπάνια εμφάνισή του αλλά και η Φιλίτσα Καλογεράκου.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω photo gallery:

Λίγα λόγια για την παράσταση

Λαγνεία, εξουσία, πάθος, προδοσία. Η κόρη του κόμη. Ο υπηρέτης του πατέρα της. Ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Κάποιος θα πληγωθεί ανεπανόρθωτα. Η πάλη των τάξεων και των φύλων σ’ ένα υπέροχο έργο.

Μια παράσταση που βουτάει στα άδυτα της ανθρώπινης ψυχής και ξεσκεπάζει κάθε αδυναμία. Ο έρωτας δεν υπάρχει σα συναίσθημα αλλά μόνο σαν πράξη. Τα συναισθήματα οδηγούν στην ήττα, οδηγούν στη συντριβή. Ποιος θα νικήσει; Ποιος θα καταστραφεί;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved