Showbiz

Μπάρκα: Η φαντασία της πήγε σε άλλο επίπεδο τον στολισμό! Σε Christmas mood και η βεράντα

Η Δανάη Μπάρκα αγαπάει πολύ τα Χριστούγεννα και ανήκει σε αυτή την κατηγορία που στολίζουν σχετικά νωρίς το σπίτι.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Πάμε Δανάη μπορεί καθημερινά να τρέχει με τις υποχρεώσεις της εκπομπής, ωστόσο τα Σαββατοκύριακα είναι αφιερωμένα στους φίλους της και στο σπίτι.

Η Δανάη είναι ένα κορίτσι με πολύ γούστο και το έχουμε διαπιστώσει βλέποντας φωτογραφίες που η ίδια έχει κατά καιρούς μοιραστεί με τους followers της. Και εννοείται περιμέναμε πώς και πώς να δούμε πώς έχει στολίσει στο σπίτι της για τα Χριστούγεννα.

Βλέποντας λοιπόν το βίντεο που έχει ανεβάσει με το στολισμένο της Χριστουγεννιάτικο δέντρο, παρατηρήσαμε και τον απίθανο στολισμό που έχει κάνει στη βεράντα της. Έχει τοποθετήσει υπέροχα στολίδια ακόμη και στις γλάστρες της, πέρα φυσικά από τα φωτάκια.

Δες το βίντεο

Όσον αφορά στον στολισμό του δέντρου της, αυτό κοσμεί μια γωνιά στο σαλόνι της, δίπλα φυσικά στην μπαλκονόπορτα και είναι γεμάτο με φανταστικά στολίδια σε αποχρώσεις σε κόκκινες και λευκές αποχρώσεις ενώ έχει τοποθετήσει και εντυπωσιακά παιχνίδια ανάμεσα τις μπάλες.

Φυσικά και το υπόλοιπο σπίτι έχει άρωμα Χριστουγέννων με κεριά, διακοσμητικά και άλλα υπέροχα Χριστουγεννιάτικα στολίδια ενώ στην εσωτερική σκάλα του σπιτιού έχει βάλει πολλά λαμπιόνια.

Δες το βίντεο

To σπίτι της Δανάης είναι άνετο, ζεστό, με ωραίες πινελιές διακόσμησης και γεμάτο γέλια και χαρά. Εκεί χαλαρώνει, ξεκουράζεται, περνά υπέροχες στιγμές με τον σύντροφό της αλλά κι τους φίλους της. Στο όμορφο σπιτικό της κυριαρχούν χρώματα όπως το γκρι και το λευκό, ενώ την παράσταση κλέβει το τζάκι, οι υπέροχοι καναπέδες και φυσικά όλα τα διακοσμητικά της που είναι διαλεγμένα ένα προς ένα.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved