Ελένη Βιτάλη: Αυτός είναι ο μουσικός γιος της – Υπήρξε παντρεμένος με πασίγνωστη ηθοποιό
Showbiz

Ελένη Βιτάλη: Αυτός είναι ο μουσικός γιος της – Υπήρξε παντρεμένος με πασίγνωστη ηθοποιό

Η Ελένη Βιτάλη εκτός από μια σπουδαία ερμηνεύτρια με δεκάδες επιτυχίες και υπέροχες συνεργασίες στο ενεργητικό της, είναι και μια υπέροχη μαμά.

Το 1975 η Ελένη Βιτάλη παντρεύτηκε το μουσικό Βαγγέλη Ξύδη και το 1976 γέννησε τον γιο τους Νίκο Ξύδη, γνωστό τραγουδοποιό και παραγωγό της ελληνικής μουσικής και δισκογραφίας.

Ο Νίκος Ξύδης είναι ένας από τους επιτυχημένους μουσικούς της γενιάς του διαγράφοντας μια σημαντική πορεία στο χώρο. Ξεκίνησε την δισκογραφική του πορεία το 1999 και απο τότε παραμένει ενεργός και δημιουργικός

Το 2008 δημιουργεί την ανεξάρτητη καλλιτεχνική κίνηση “ΠΑΡΑΓΚΑ” και όντας ο ίδιος ηχολήπτης και ιδιοκτήτης του επαγγελματικού στούντιο ηχογράφησης “Paraga”, απ’ το 2008 ηχογραφεί και ως παραγωγός κι ενορχηστρωτής, προτείνει πολύ ξεχωριστούς και ανήσυχους καλλιτέχνες.

Με την ιδιότητα του τραγουδοποιού και του performer αλλά πολλές φορές και με την ιδιότητα του ενορχηστρωτή και επιμελητή προγράμματος σε live show, συνεργάζεται με αξιόλογους και σημαντικούς καλλιτέχνες του μουσικού στερεώματος (όπως Ελένη Βιτάλη, Αντώνη Μιτζέλο, Active Member, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Haig Yazdjijian, Λιζέτα Καλημέρη κ.α.), ενώ παράλληλα με αυτές του τις εμφανίσεις, στήνει δικές του μουσικές παραστάσεις μαζί με την Βαλερία Κουρούπη, άλλοτε με την μπάντα the Apotihans κι άλλοτε με το project “Πατέντα Live” παρουσιάζοντας την προσωπική του δισκογραφία σε μουσικές σκηνές και συναυλιακούς χώρους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η πασίγνωστη ηθοποιός με την οποία υπήρξε παντρεμένος δεν είναι άλλη από την ταλαντούχα Βαλέρια Κουρούπη.

Δες κοινές τους φωτό

Το ζευγάρι έμεινε μαζί για 17 περίπου χρόνια, χώρισε το 2019 όμως απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή και των δυο παραμένει ο γιος τους.

«Σ’ εμάς, το διαζύγιο μας απέδειξε ότι είχαμε μια πάρα πολύ ωραία σχέση, ότι ερωτευτήκαμε, αγαπηθήκαμε, κάναμε καλά που αποκτήσαμε παιδί, γιατί είμαστε δυο άνθρωποι που συνεννοούνται. Ακόμη αγαπάει ο ένας τον άλλον, δεν σημαίνει ότι επειδή δεν είμαστε μαζί σαν ζευγάρι, πρέπει να σβήσουμε όλα τα προηγούμενα.
Αλληλοβοηθιόμαστε, σταθήκαμε στα δύσκολα ο ένας στον άλλον και παραμένουμε οικογένεια. Δεν μας δένει μόνο το παιδί, μ’ ενδιαφέρει πάρα πολύ η ζωή και η δουλειά του Νίκου, όπως κι εκείνον αντίστοιχα. Μιλάμε στο τηλέφωνο και βρισκόμαστε… Μεγαλώσαμε μαζί και αν τον απαρνηθώ και τον αντιπαθήσω, κάποιο λάθος θα έκανα και όταν τον διάλεξα», έχει πει η ηθοποιός.

Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά θα μοιραστούν τη σκηνή η Ελένη Βιτάλη με τον Χρήστο Θηβαίο στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Δύο ξεχωριστοί, sui generis εκφραστές της μουσικής και του τραγουδιού, ενώνουν τις φωνές και τους κόσμους τους σε ένα πρόγραμμα που ήθελαν από καιρό.

Κάθε Παρασκευή μας καλούν σε ένα αντάμωμα με λόγο και αιτία το τραγούδι και την αγάπη τους για το αυθεντικό και το άξιο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved