Πάολα – Βαφειάδης: Οι φήμες επισημοποίησης και το ησυχαστήριο τους στη Χαλκιδική
Showbiz

Πάολα – Βαφειάδης: Οι φήμες επισημοποίησης και το ησυχαστήριο τους στη Χαλκιδική

Ένα απομονωμένο χωριό, τη Συκιά, έχουν επιλέξει για να απολαμβάνουν τη σχέση τους η τραγουδίστρια Πάολα και ο επιχειρηματίας Λάζαρος Βαφειάδης, επιβεβαιώνοντας από κοινού ότι... σαν τη Χαλκιδική δεν έχει…

Η Πάολα και ο Λάζαρος Βαφειάδης έχουν επιλέξει να ζουν τον απόλυτο έρωτα μακριά απ' όλους και απ' όλα. Εδώ και λίγο καιρό περνούν τον χρόνο τους στη γενέτειρα της τραγουδίστριας, τη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, το ζευγάρι απολαμβάνει την ησυχία ενός μικρού, ειδυλλιακού χωριού, που λέγεται Συκιά, που αυτή την περίοδο έχει ελάχιστο κόσμο, αφού είναι ένας κατ'εξοχήν καλοκαιρινός προορισμός.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο σύντροφός της φαίνεται ότι βρήκαν την ιδανική συνθήκη απομόνωσης και αποσυμπίεσης, λίγο πριν επιστρέφουν στους απαιτητικούς επαγγελματικούς τους ρυθμούς. Συγκεκριμένα, η Πάολα ετοιμάζεται για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της στις 2 Δεκεμβρίου στο νυχτερινό κέντρο «Fever», όπου θα εμφανίζεται μαζί με τον Πλούταρχο.

Μέχρι την επιστροφή στο κλεινόν άστυ, το πρόγραμμα του ζευγαριού είναι ιδιαίτερα χαλαρό, αφού περιλαμβάνει καλό φαγητό, βόλτες στη φύση και μπόλικες δόσεις ξεκούρασης την οποία έχουν και οι δύο ανάγκη. Η Πάολα αγαπά πολύ αυτόν τον τόπο. Είναι το ησυχαστήριό της και έχει μυήσει και τον σύντροφό της στις ομορφιές του. Τον ξενάγησε στα αγαπημένα της μέρη, αλλά και στις αναμνήσεις που έχει από εκεί. Αντίστοιχα οι δυο τους έχουν περάσει πολύ χρόνο και στον τόπο καταγωγής του Λάζαρος Βαφειάδη, την Κρήτη. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες η Πάολα ακολούθησε πολλές φορές το πρόγραμμα και τους ρυθμούς του στο νησί.

Οι δυο τους είναι αχώριστοι. Και παρόλο που η τραγουδίστρια δεν συνηθίζει να μιλά για την προσωπική της ζωή, πρόσφατα «παραβίασε» τον κανόνα της, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Αυτή η περίοδος της ζωής μου είναι όπως και η προηγούμενη. Με όλους τους ερωτικούς συντρόφους που είχα στη ζωή μου ήμουν πάντα ερωτευμένη, αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος να είμαι μαζί τους».

Τους ενώνουν πολλά. Και οι δύο αγαπούν τους απομονωμένους προορισμούς και την ηρεμία και το έχουν αποδείξει με τις επιλογές τους ακόμη και πριν γνωριστούν. Εκείνη επέστρεφε πάντα στο σπίτι της στη Συκιά για να φορτίσει τις μπαταρίες της, ενώ εκείνος έπειτα από μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στην Αθήνα, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στον τομέα της εστίασης στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Οι ζωές τους συναντήθηκαν πριν από περίπου έναν χρόνο και παραμένουν ερωτευμένοι όπως τον πρώτο καιρό.

Όσοι τους γνωρίζουν κάνουν λόγο για μια σχέση που ολοένα δυναμώνει. Τι κι αν δεν επιβεβαιώνονται οι φήμες ότι οι δυο τους έχουν αποφασίσει να την επισημοποιήσουν; Εστιάζουν στα συναισθήματα που νιώθουν ο ένας για τον άλλον και αυτά είναι για εκείνους η πιο ουσιαστική δέσμευση.

Δες κοινές τους φωτό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved