Δανάη Λιβιεράτου – Πάμπλο Μίλερ: Ζουν τον έρωτά τους στο Παρίσι
Showbiz

Δανάη Λιβιεράτου – Πάμπλο Μίλερ: Ζουν τον έρωτά τους στο Παρίσι

Η κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ, Δανάη Λιβιεράτου, έχει βρει στο πρόσωπο του νεαρού μουσικού Πάμπλο Μίλερ το άλλο της μισό.

Στην Πόλη του Φωτός, στο κοσμοπολίτικο Παρίσι, περνά υπέροχες στιγμές η Δανάη Λιβιεράτου με τον αγαπημένο της Πάμπλο Μίλερ.

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και κάθε στιγμή τους είναι γεμάτη από μουσική, καθώς σπουδάζουν στο Royal Northern College of Music στο Μάντσεστερ. Η Δανάη και ο σύντροφός της αποφάσισαν να περάσουν μερικές ημέρες στη γαλλική πρωτεύουσα, τον απόλυτο προορισμό των ερωτευμένων, που είναι και ο τόπος καταγωγής του Πάμπλο.

Η μουσική, που τόσο αγαπούν και Οι δύο, τους έφερε κοντά και έχουν γίνει αχώριστοι.

Ο Γάλλος συνθέτης και κιθαρίστας έχει μαγευτεί όχι μόνο από την ομορφιά της Δανάης αλλά και από την υπέροχη φωνή της. Ετσι, έχουν ενώσει όχι μόνο την προσωπική τους ζωή, αλλά και την επαγγελματική τους πορεία.

Οι δυο τους ταξιδεύουν συνεχώς.

Το περασμένο καλοκαίρι επισκέφθηκαν τόσο την Αμερική και το κοσμοπολίτικο Λας Βέγκας όπου η Δανάη τραγούδησε με τη μελωδική της φωνή, όσο και την Ελλάδα, όπου η Δανάη μύησε τον Γάλλο σύντροφό της στις ομορφιές της χώρας μας.

Πηγή Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved