Μουζουράκης – Βαρελά: Η κρίση στη σχέση τους και οι φήμες επανασύνδεσης
Showbiz

Μουζουράκης – Βαρελά: Η κρίση στη σχέση τους και οι φήμες επανασύνδεσης

Ενώ οι φήμες περί χωρισμού του Πάνου Μουζουράκη και της Τζίνα Βαρελά βοούν, πηγές από το περιβάλλον τους επιμένουν ότι η κρίση είναι προσωρινή και ότι οι δυο τους σύντομα θα είναι και πάλι μαζί.

Έχει αγαπηθεί τόσο για τα τραγούδια του όσο και για την ιδιαίτερη προσωπικότητά του. Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, απασχόλησε τη δημοσιότητα και για την προσωπική του ζωή.

Η είδηση ότι ο Πάνος Μουζουράκης είναι και πάλι μόνος μετά το τέλος της μακροχρόνιας σχέσης που διατηρούσε με την ηθοποιό Τζίνα Βαρελά, αιφνιδίασε τους πάντες, με τον ίδιο τον τραγουδιστή να μην έχει κάνει προς το παρόν κάποια δήλωση.

Είναι ανεξάρτητος, ανεξάντλητος και διανύει μια περίοδο δημιουργικών ζυμώσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόσταση ανάμεσα στην Τζίνα και τον Πάνο θεωρείται από πολλούς ανθρώπους του περιβάλλοντός τους προσωρινή, αφού, όπως λένε, η σχέση αυτή δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τον κύκλο της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που επαναπροσδιορίζουν τη σχέση τους.

Αυτό δίνει την ελπίδα στον στενό κύκλο τους ότι σύντομα οι δυο τους θα είναι και πάλι ευτυχισμένοι μαζί. Σύμφωνα, μάλιστα, με τις ίδιες πηγές, δεν σταμάτησαν ποτέ να επικοινωνούν μετά την απόφαση να μείνουν για λίγο χώρια.

Οσο για τις φήμες που θέλουν τον Πάνο Μουζουράκη να έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή, δεν επιβεβαιώνονται ούτε από τον ίδιο ούτε από το περιβάλλον του.

Δες κοινές φωτό του ζευγαριού

Πηγή Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved