Η Πένυ Αγοραστού για την απώλεια του αδελφού της: «Μαθαίνεις απλά να ζεις με αυτή την πληγή»
Showbiz

Η Πένυ Αγοραστού για την απώλεια του αδελφού της: «Μαθαίνεις απλά να ζεις με αυτή την πληγή»

Συγκινεί η Πένυ Αγοραστού μιλώντας για μία πολύ μεγάλη απώλεια, αυτή του αδελφού της όταν εκείνη ήταν μόλις 16 ετών, με την οποία όπως λέει, έμαθε να ζει και την άλλαξε ως άνθρωπο. 

Αναφερόμενη σε πιο προσωπικά θέματα αλλά και για τον ρόλο της στο Μαύρο Ρόδο, η ηθοποιός αποκάλυψε μία απίστευτη σύμπτωση αλλά και τη σχέση που έχει με τον Θεό...

Ως οικογένεια έχετε βιώσει μια μεγάλη απώλεια, αυτή του αδελφού σου, όταν εσύ ήσουν 16 χρόνων. Πώς την αντιμετώπισες;

Ένας τέτοιος πόνος αλλάζει σίγουρα έναν άνθρωπο, αλλά το πέρασμα του χρόνου και η ψυχοθεραπεία σε βοηθούν πολύ να αντιμετωπίσεις όλες τις καταστάσεις, όσο στενόχωρες κι αν είναι. Επί της ουσίας μαθαίνεις απλά να ζεις με αυτή την πληγή.

Αλήθεια, το όνομα Πένυ πώς προέκυψε;

Το βαφτιστικό μου όνομα είναι Παναγίτσα. Παίζω στο Μαύρο ρόδο και με λένε Παναγίτσα, ωραία σύμπτωση; (Γελάει.) Μάλιστα, όταν είχα πάει στα γυρίσματα, τους είχα πει πως αν παίξω ποτέ κάποια καλόγρια, θα έχω έτοιμο και το όνομα.

Εσύ πιστεύεις στον Θεό;

Ναι, πιστεύω, αλλά με έναν δικό μου τρόπο. Είμαι άνθρωπος που θα πάει να ανάψει και ένα κεράκι στην εκκλησία αλλά, κυρίως, πιστεύω στην ενέργεια των ανθρώπων.

Παρακολουθείς τα δημοσιεύματα που γράφονται για σένα;

Φυσικά τα διαβάζω, όποιος λέει πως δεν το κάνει λέει ψέματα. Ευτυχώς, όμως, δεν με επηρεάζουν. Ξέρω πολύ καλά ποια είμαι και τι κάνω, οπότε δεν με απασχολεί καθόλου. Πιστεύω πως δεν έχει σημασία η λέγεται για σένα, αλλά ποιος το λέει. Προσπαθώ να μη δίνω λαβές σχετικά με την προσωπική μου ζωή και, να σου πω την αλήθεια, δεν νομίζω πως ενδιαφέρει και κανέναν.

Εχεις μια πικάντικη ομορφιά, θεωρείς ότι η εξωτερική εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο σε έναν ηθοποιό;

Φυσικά, αλλά δεν είναι το μόνο χαρακτηριστικό που πρέπει να μετράει. Για μένα το να είσαι καλός άνθρωπος και να σέβεσαι τους γύρω σου έχει μεγαλύτερη σημασία. Με το να είσαι όμορφη αλλά να δυσκολεύεις όλους τους συνεργάτες σου, να μην μπορείς να είσαι συνεπής και να δημιουργείς προβλήματα, πίστεψέ με, τη μία σεζόν θα έχεις δουλειά και την επομένη δεν θα έχεις. Άσε που πιστεύω πας υπάρχουν πολύ πιο όμορφες κοπέλες από μένα. Αν κάποιος σταθεί μόνο στην εξωτερική μου εμφάνιση, είναι δικό του πρόβλημα γιατί δεν είναι κάτι που προβάλλω. Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω αισθανθεί να με δυσκολεύει. Όσο μεγαλώνω, βάζω όρια στους ανθρώπους γιατί αυτά σε βγάζουν από τις δύσκολες καταστάσεις.

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved