Δαλιάνη: Ευχήθηκε με τον πιο τρυφερό τρόπο στον Μάνο Παπαγιάννη για τα γενέθλιά του: «Σε ευχαριστώ»
Showbiz

Δαλιάνη: Ευχήθηκε με τον πιο τρυφερό τρόπο στον Μάνο Παπαγιάννη για τα γενέθλιά του: «Σε ευχαριστώ»

Η Αγγελική Δαλιάνη λατρεύει τον σύζυγό της Μάνο Παπαγιάννη, που σήμερα (28-11) έχει τα γενέθλιά του, με την ίδια να του εύχεται δημόσια με τις πιο τρυφερές ευχές, ευχαριστώντας τον για όλα αυτά που της έχει χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια που έχουν περάσει μαζί. 

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια και απολαμβάνουν καθημερινά την οικογένειά τους, μιας και έχουν αποκτήσει δυο παιδια, την Λυδία και τον μικρότερο γιο τους, Νικήτα.

Τόσο ο Μάνος Παπαγιάννης, όσο και η Αγγελική Δαλιάνη, τον τελευταίο καιρό είχαν αποφασίσει να απέχουν από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτό εξαιτίας της δικαστικής διαμάχης που είχε ο Μάνος Παπαγιάννης με την Σοφία Παυλίδου. Βέβαια όλο αυτό φαίνεται να έχει τελειώσει και μάλιστα ο γνωστός ηθοποιός έσπασε τη σιωπή του και αποφάσισε να μιλήσει μετά από περίπου τέσσερα χρόνια στην τηλεόραση και πριν από λίγες μέρες βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Το Πρωινό" και μίλησε για όλους και για όλα, αλλά και για την οικογένειά του, που είναι ο, τι πιο πολύτιμο έχει!

Σήμερα (28-11) ο Μάνος Παπαγιάννης έχει τα γενέθλιά του και από πολύ νωρίς το πρωί έχει δεχτεί αμέτρητες ευχές από τα αγαπημένα του προσωπά μεταξύ των οποίων φυσικά και η σύζυγός του, Αγγελική Δαλιάνη, η οποία τον ευχαρίστησε δημόσια για όλα εκείνα που της έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και την ευτυχία που έχουν δημιουργήσει μαζί!

Η Αγγελική Δαλιάνη έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή της: «Χρόνια πολλά στον άνθρωπο που κρατά την οικογένειά μου και την καρδιά μου».

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved