Οικονομάκου: Στόλισε το πιο ψηλό Χριστουγεννιάτικο δέντρο της showbiz- Έκανε δέκα ολόκληρες ώρες
Showbiz

Οικονομάκου: Στόλισε το πιο ψηλό Χριστουγεννιάτικο δέντρο της showbiz- Έκανε δέκα ολόκληρες ώρες

Η Αθηνά Οικονομάκου εντυπωσίασε με τον φαντασμαγορικό στολισμό του σπιτιού της.

Η μεγαλύτερη και ομορφότερη γιορτή του πλανήτη πλησιάζει και όλοι έχουν αρχίσει και μπαίνουν σε Christmas mood. Τα σπίτια έχουν ξεκινήσει και στολίζονται και ήδη ορισμένοι έχουν φτιάξει μελομακάρονα και κουραμπιέδες.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και αρκετοί επώνυμοι της ελληνικής showbiz, οι οποίοι έσπευσαν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media να μας δείξουν το τελικό αποτέλεσμα του στολισμένου σπιτιού τους.

Ωστόσο, μπορούμε να πούμε πως την διαφορά την έκανε η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία στόλισε το πιο ψηλό Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Όπως μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός έκανε μία άκρως παραμυθένια διακόσμηση που σε μεταφέρει στην ‘’καρδιά’’ της γιορτής αυτής.

Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά Οικονομάκου έδειξε μέσα από φωτογραφίες το τεράστιο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της το οποίο "γεμίζει" τον χώρο του σαλονιού, ενώ αποκάλυψε και μία κατασκευή που έχει στήσει.

Μάλιστα, λίγη ώρα αφότου δημοσίευσε τους στολισμούς του σπιτιού της, η ίδια εξομολογήθηκε πως ο στολισμός διήρκεσε δέκα ολόκληρες ώρες.

Δείτε στην παρακάτω gallery το ''μαγικό'' της δέντρο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved