Και όμως, η Μαρία Κωνσταντάκη δεν θυμάται τίποτα από τα «Υπέροχα πλάσματα» και αυτός είναι ο λόγος
Showbiz

Και όμως, η Μαρία Κωνσταντάκη δεν θυμάται τίποτα από τα «Υπέροχα πλάσματα» και αυτός είναι ο λόγος

Η Μαρία Κωνσταντάκη σε συνέντευξή της αποκαλύπτει τον λόγο που έχει κάνει... delete στην εποχή που πρωταγωνιστούσε στα «Υπέροχα πλάσματα»...

Θέλω να σε πάω πίσω στον χρόνο, στα «Υπέροχα πλάσματα», που έγινε χαμός, και να μου πεις πώς το βίωσες τότε και πώς νιώθεις σήμερα.

Δυστυχώς, τα «Υπέροχα πλάσματα» τα έχω συνδέσει με έναν χωρισμό. Είχα χωρίσει μόλις όταν ξεκινήσαμε τα γυρίσματα και όλη αυτή η περίοδος, που ήταν τόσο όμορφη, θαμπώθηκε από αυτόν τον χωρισμό και ήμουνα πολύ στενοχωρημένη.

Άρα, δεν έχεις καλές αναμνήσεις;

Όχι, δεν έχω τίποτα. Έτσι κι αλλιώς ήταν μικρός ο ρόλος μου, άλλο που έγραψε πολύ χάρη στο καταπληκτικό κείμενο της Μυρτώς Κοντοβά. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είχα και τρία λεπτά μέσα σε όλο το επεισόδιο. Αλλά υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται και μου λένε για τα «Υπέροχα πλάσματα» και δεν θυμάμαι τίποτα. Σήμερα θα έλεγα στη νεότερη Μαρία, χαζούλα μου, έχασες το τότε επειδή ήσουν απροσκολλημένη στο παρελθόν.

Δεν το άξιζε αυτό το πένθος ο χωρισμός σου;

Όχι. Τώρα πια μπορώ να σου πω ότι δεν αξίζει κανένα πένθος για κανένα χωρισμό. Δεν ξέρω καν αν αξίζει το πένθος για μια ζωή που χάνεται. Γιατί αυτή είναι η φυσιολογική πορεία της ζωής και πρέπει κάπως να μπορούμε να ξεπερνάμε τα πράγματα. Χάνουμε τη στιγμή και είναι μικρή η ζωή. Και ειδικά για έναν έρωτα. Στον έρωτα χρειάζονται δύο άνθρωποι. Αν ο άλλος δεν ήταν εκεί, δεν ήταν για σένα. Να κάτσεις να κλαις για κάποιον που δεν σε ήθελε; Μου φαίνεται αστείο, χαζό πια.

Πηγή: Αυγή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved