Κωνσταντίνος Κάππας: «Έχω παλέψει πάρα πολύ σε αυτή τη δουλειά για να βελτιωθώ και να προχωρήσω»
Showbiz

Κωνσταντίνος Κάππας: «Έχω παλέψει πάρα πολύ σε αυτή τη δουλειά για να βελτιωθώ και να προχωρήσω»

Ο Κωνσταντίνος Κάππας σε συνέντευξή του μιλάει για τον τυχαίο τρόπο με τον οποίο ενεπλάκη με την υποκριτική, για τις τυχόν απογοητεύσεις από τον χώρο αλλά και για τους γρήγορους ρυθμούς μιας τηλεοπτικής δουλειάς. 

Ο γνωστός ηθποιός πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά «Έρωτας Φυγάς» και μιλάει γι' αυτή τη συνεργασία αλλά και για τον τρόπο που κατάλαβε πως ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο...

Για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός είναι αποκαλυπτικός. «Μικρό, συνέχεια με έπιαναν τα κλάματα, χωρίς να μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Δεν μπορούσα ποτέ να εκφράσω αυτό που αισθανόμουν. Τυχαία, γύρω στα 22 μου, κρατώντας τα λόγια ενός φίλου ηθοποιού, συγκινήθηκα και κάπως άνοιξε μπροστά μου ένας ολόκληρος κόσμος. Και τότε σκέφτηκα να στραφώ προς την Τέχνη. Αλλά στην αρχή είχα φοβερές δυσκολίες στον λόγο. Έχω παλέψει πάρα πολύ σε αυτή τη δουλειά για να βελτιωθώ και να προχωρήσω. Και είχα και πολλές απογοητεύσεις. Έφαγα πολλές “αγκωνιές” στην αρχή. Οι γονείς μου δεν το ήθελαν, γιατί ήμουν φοιτητής στη Γυμναστική Ακαδημία και με πίεζαν να πάρω το πτυχίο μου. Και δεν παραδέχονταν ότι είχα κάποια σχέση με την υποκριτική. Το πτυχίο μου το πήρα, επειδή δεν ήθελα να αφήσω ανοιχτές αυτές τις σπουδές. Επέστρεψα στη σχολή 35 ετών και τα ξαναέκανα όλα από την αρχή, μόνο για να πάρω πτυχίο».

Ο γνωστός ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί παράλληλα στις «Μάγισσες του Σάλεμ» στο θέατρο «Βρετάνια», συμμετέχει και στην τηλεοπτική σειρά «Έρωτας φυγάς». «Στην τηλεόραση, επειδή είναι πολύ γρήγοροι οι ρυθμοί, αν έχεις κακή συμπεριφορά, σε ξερνάει το σύστημα μόνο του. Γιατί δεν βγαίνει το γύρισμα. Αυτοί που δουλεύουν τώρα κάνουν τη δουλειά τους σωστά. Δεν δυσκολεύουν τα γυρίσματα και σέβονται τους ηθοποιούς. Γιατί τώρα δεν σε παίρνει να κάνεις το κομμάτι σου και να κρατήσει ένα επεισόδιο 15 ημέρες. Και οι εταιρείες παραγωγής το ξέρουν και δεν θα πάρουν κάποιον που είναι περίεργος. Γιατί πρέπει να βγει η δουλειά. Και όταν μιλάμε για δουλειά και λεφτά, όλοι είναι διαφορετικοί. Δεν δουλεύουν πια όσοι είναι περίεργοι», σημειώνει.

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved