Διονυσία Γεωργιάδου: Δέκα μήνες από τον θάνατο του Πάνου Νάτση- Η ανάρτηση και τα συναισθήματά της!
Showbiz

Διονυσία Γεωργιάδου: Δέκα μήνες από τον θάνατο του Πάνου Νάτση- Η ανάρτηση και τα συναισθήματά της!

Δέκα μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Πάνος Νάτσης έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε στην άσφαλτο στις 29 Ιανουαρίου 2022. 

Ήταν ένας από τους πολύ αγαπημένους ηθοποιούς και η είδηση του θανάτου του προκάλεσε πολύ μεγάλη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, αφού όλοι όσοι τον γνώριζαν προσωπικά, έκαναν λόγο για ένα πολύ γλυκό παιδί, που τον χαρακτήριζε η ευγένεια και ο επαγγελματισμός.

Ο Πάνος Νάτσης είχε μια υπέροχη σχέση με την σύντροφό του, Διονυσία Γεωργιάδου, η οποία μέχρι και σήμερα, 10 μήνες μετά από το τροχαίο δυστύχημα στην Λεωφόρο Συγγρού, δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι ο ηθοποιός δεν βρίσκεται εν ζωή και κυρίως το ότι δεν θα τον ξαναδεί. Η ίδια έχει μιλήσει πολλές φορές για τα συναισθήματά της ενώ ποτέ δεν κρύβει την θλίψη της για εκείνο το μοιραίο βράδυ που της άλλαξε τη ζωή.

Η Διονυσία Γεωργιάδου δημοσίευσε ένα βίντεο, με το οποίο και περιέγραφε τα συναισθήματά της: «Σήμερα είμαστε 10 μήνες χωρίς τον Πάνο, άρα 10 μήνες πένθους. Ήθελα λοιπόν να σας μιλήσω για το πένθος. Το πένθος είναι σαν μία κινούμενη άμμο από σ*** που ανά πάσα ώρα και στιγμή εκεί που περπατάς μπορεί απλά να πέσεις μέσα, αυτό συμβαίνει. Περπατάς και ξαφνικά βυθίζεσαι σε μια κινούμενη άμμο από σ*** και προσπαθείς να πιαστείς από τα κλαδάκια που είναι δίπλα σου, γρήγορα για να βγεις και να σωθείς.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved