Αναστασία Παντούση: «Δεν θέλω να είμαι αχάριστη, αλλά δεν αντιλαμβάνομαι την έννοια της επιτυχίας»
Showbiz

Αναστασία Παντούση: «Δεν θέλω να είμαι αχάριστη, αλλά δεν αντιλαμβάνομαι την έννοια της επιτυχίας»

Η Αναστασία Παντούση την οποία απολαμβάνουμε στη σειρά ΣτΟργή και φυσικά στο Κόκκινο Ποτάμι μιλάει για τους ρόλους που ενσαρκώνει αλλά και για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την επιτυχία που έχει γνωρίσει μέσα από τις ερμηνείες της... 

Η όμορφη ηθοποιός, αναφέρεται στις φιλοδοξίες της, στον τρόπο που προσεγγίζει μία δουλειά αλλά και τι θέλει να της φέρει το μέλλον...

Μετά την Ιφιγένεια και το «Κόκκινο Ποτάμι», τι θα ήθελες να κάνεις;

Μου έχει δοθεί η ευκαιρία να κάνω διαφορετικούς ρόλους μετά την πρώτη σεζόν της σειράς. Έκανα την Κλαίρη στην «Έξαψη», βρέθηκα φέτος στη «ΣτΟργή» του ΣΚΑΪ κάνοντας έναν μοναδικό και ξεχωριστό ρόλο -την Αλίκη-, που έδωσα ένα μεγάλο μου κομμάτι. Ετοιμάζω αυτή την περίοδο κάτι διαφορετικό στη σειρά του ΑΝΤ1+ «Ζωή», με την Τάνια Τσανακλίδου, τη Μαρία Καβογιάννη, την Ταμίλα Κουλίεβα. Κάθε ρόλος είναι διαφορετικός και νιώθω ευγνωμοσύνη. Οπότε, δεν περιμένω κάτι συγκεκριμένο... Μόνο την επόμενη έκπληξη είτε θα αφορά στη μικρή οθόνη είτε στο θέατρο και τον κινηματογράφο.

Όπως αντιλαμβάνομαι, κοινός παρονο­μαστής σε όλες σου τις δουλειές είναι η ποιότητα;

Με ενδιαφέρει να είναι προσεγμένη η δου­λειά, αλλά θεωρώ ότι ένας ηθοποιός με αυτό που φέρει μπορεί να δώσει το δικό του στίγμα. Όταν διάβασα τον ρόλο της Αλίκης στη «ΣτΟργή», ήθελα να μου πουν πότε ξεκινάω. Ήταν έμπνευση για μένα. Αντίστοιχα, όταν ήρθε ο ρόλος της Αριάδνης στη σειρά «Ζωή», ένιωσα το ίδιο. Μία ηρωίδα διαφορετική που μου έκανε αμέσως εντύπωση. Όλα λοιπόν είναι επιλογές και είμαι τυχερή που αυτές οι ηρωίδες ήρθαν στη ζωή μου.

Συνεπώς, πώς λειτουργείς; Γίνονται προτάσεις και εσύ διαλέγεις αυτές που θα σε πάνε ένα βήμα παρακάτω;

Δεν είναι ότι θα μου προτείνουν μία δουλειά και θα πω αμέσως «ναι, έρχομαι, ας μιλήσουμε για τα οικονομικά». Το πρώτο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι ο ρόλος. Αν μου αρέσει ο ρόλος, το σενάριο, μπορούμε να μιλήσουμε και παρακάτω.

Έχεις σηκώσει εσύ το τηλέφωνο να καλέσεις για δουλειά;

Ναι, το έχω κάνει! Έχω μάθει ότι γίνεται μια μεγάλη ταινία ή σειρά και έχω τηλεφωνήσει στον casting director για να μάθω τι ρόλοι υπάρχουν. Αν θέλω κάτι πολύ, δεν περιμένω να έρθει ουρανοκατέβατο.

Ένα κορίτσι στα 31, με αρκετούς ρόλους ήδη στο βιογραφικό του, τι σκέφτεται; Έχεις καταλάβει το τι έχει συμβεί στη ζωή σου;

Αχ, δεν μπορώ να το... συνηθίσω (γέλια). Στα αφτιά μου «μου χτυπά» το 31. Δεν θέλω να είμαι αχάριστη, αλλά δεν αντιλαμβάνομαι την έννοια της επιτυχίας. Μου έχουν έρθει όμορφα τα πράγματα, είμαι ευγνώμων για όλα και μέσα από αυτό παίρνω δύναμη.

Τι θα ήθελες να σου φέρει το μέλλον;

Γενικά, είμαι ανυπόμονη (γέλια), θέλω να κάνω κινηματογράφο. Με την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» μαγεύτηκα. Ο κινηματογράφος είναι ένας άλλος κόσμος και θα ήθελα να μείνω σε αυτόν.

Πηγή: Τύπος TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved