Αναστασία Παντούση: «Δεν ψωνίζεται κάποιος ξαφνικά... Όλα είναι θέμα παιδείας και ανθρώπου»
Showbiz

Αναστασία Παντούση: «Δεν ψωνίζεται κάποιος ξαφνικά... Όλα είναι θέμα παιδείας και ανθρώπου»

Η Αναστασία Παντούση που είδε τις μετοχές της στον καλλιτεχνικό κόσμο να ανεβαίνουν λόγω του πρωταγωνιστικού ρόλου της στο Κόκκινο Ποτάμι, φαίνεται πως το έχει φιλοσοφήσει αρκετά! 

Η νεαρή και όμορφη ηθοποιός αποκαλύπτει πώς είναι όταν είναι με την οικογένειά της και τους δικούς της ανθρώπους και μιλάει για τα πιθανά... ζόρια που ίσως έχει αντιμετωπίσει σε ό,τι αφορά τη δημοσιότητα και την αναγνωρισιμότητα...

Στη ζωή σου υπάρχουν άτομα που κρατούν τις ισορροπίες και σε γειώνουν; Όταν ζεις την επιτυχία, δεν χρειάζεται να έχεις δίπλα σου τέτοιους ανθρώπους;

Όλο αυτό που λέμε συχνά και αφορά στο αν έχεις «ψωνιστεί», έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του ανθρώπου και τον τρόπο που μεγάλωσε, έχει να κάνει με την παιδεία του. Δεν θεωρώ ότι κάποια στιγμή, έτσι ξαφνικά, ο άλλος «ψωνίζεται». Έχω ένα παράδειγμα στο μυαλό μου. Στη «Σμύρνη μου αγαπημένη» δουλέψαμε με μεγάλα ονόματα από το εξωτερικό. Ο σεβασμός και ο τρόπος αντιμετώπισής τους ήταν μοναδικός. Το ήθος, η ευγένεια, η ταπεινότητα, με σόκαραν. Συνεπώς όλα είναι θέμα παιδείας και ανθρώπου! Δεν γίνεται μέσα σε μία ημέρα να συμβεί κάτι. Για να το πάθεις αυτό, σημαίνει ότι κάτι άλλο αναζητάς στη ζωή σου, θες να νιώσεις κάτι παραπάνω. Όταν κάποιος είναι «ψώνιο», νιώθει ανώτερος από τον άλλον. Δεν καταλαβαίνω όμως σε τι διαφέρουν.

Η οικογένειά σου τι σου λέει; Πώς αντιμετωπίζουν πια την Αναστασία;

Όπως με αντιμετώπιζαν και πριν, θα μου πουν τα θετικά, θα μου πουν τα αρνητικά. Προσπαθούν να μου πουν να απολαύσω αυτό που ζω, να κοιτάω μπροστά.

Πώς είσαι εκτός τηλεοπτικών στούντιο;

Όταν δεν δουλεύω, προσπαθώ να κοιμάμαι πολύ τα πρωινά, να παίρνω βιταμίνη D, να περπατάω, να κάνω εκδρομές. Αυτά μου δίνουν χαρά.

Έχουν υπάρξει στιγμές που έχεις «ζοριστεί» με επίμονες ερωτήσεις, φωτογραφίες;

Δεν μου έχει τύχει, ευτυχώς βέβαια, να με απαθανατίσουν χωρίς να το καταλάβω. Και λέω ευτυχώς γιατί δεν μπορώ να ζω με αυτό, δεν μπορώ να το αποδεχτώ.

Πηγή: Τύπος TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved