Σκορδά: Ποζάρει με total red outfit και προτείνει το πιο απίθανο ντύσιμο για τα φετινά Χριστούγεννα!
Showbiz

Σκορδά: Ποζάρει με total red outfit και προτείνει το πιο απίθανο ντύσιμο για τα φετινά Χριστούγεννα!

Η Φαίη Σκορδά αγαπάει τη μόδα και προσπαθεί πάντοτε να ακολουθεί τις τάσεις, πάντοτε με γνώμονα αυτό που της πηγαίνει και της ταιριάζει απόλυτα στον σωματότυπό της. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το κοινό έχει λατρέψει μέσα από τις εκπομπές που έχει παρουσιάσει ανά τα χρόνια και με το χαμόγελό της χρωματίζει κάθε μας ημέρα.

Την Φαίη Σκορδά καθημερινά την παρακολουθούμε μέσα από την πρωινή της εκπομπή που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ με τίτλο "Πρωινό μας" και η αλήθεια είναι ότι την έχουμε λατρέψει. Η παρουσιάστρια είναι πανέμορφη και ένα από τα πράγματα που την χαρακτηρίζουν είναι η κομψότητά της, αλλά και το απίθανο στυλ της. Το πρωί της Τρίτης 29 Νοεμβρίου, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή της με ένα κόκκινο στενό φόρεμα, το οποίο και είχε σετάρει υπέροχα με over the knee κόκκινες μπότες, που επίσης της ταίριαζαν πολύ.

Η Φαίη Σκορδά, λίγες ώρες αργότερα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την σημερινή της εμφάνιση στο πλατό και μάλιστα το total red σύνολό της αποτελεί και μια υπέροχη πρόταση για τα φετινά Χριστούγεννα που πλησιάζουν και όλοι μας περιμένουμε πώς και πώς.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved