Μαρία Σολωμού: Με αυτή τη διατροφή δεν παίρνει ούτε γραμμάριο! Η τροφή που δεν μπορεί να κόψει
Showbiz

Μαρία Σολωμού: Με αυτή τη διατροφή δεν παίρνει ούτε γραμμάριο! Η τροφή που δεν μπορεί να κόψει

Η Μαρία Σολωμού αν και έχει φτάσει αισίως τα 48 σε ηλικία, παραμένει ιδιαίτερα καλλίγραμμη και είναι στα καλύτερά της καταφέρνοντας να συντηρεί τα κιλά της εκεί που θέλει!

Η ίδια κατά καιρούς έχει αποκαλύψει ποιο είναι το μυστικό για να παραμένει fit και να μην παίρνει γραμμάριο, παρ' όλο που η αχίλλειος πτέρνα της, όπως έχει παραδεχτεί, είναι τα γλυκά.

«Εκεί που έχει πρόβλημα ο μεταβολισμός μου είναι με τα γλυκά και γενικά ότι έχει σχέση με την ζάχαρη. Εκεί προσέχω. Θα φάω γλυκό μόνο μια φορά τη βδομάδα και σε συγκεκριμένη ποσότητα. Εκεί αν θέλεις, κάνω την μεγαλύτερη θυσία γιατί τα γλυκά μου αρέσουν πολύ. Θα μπορούσα να ζήσω τρώγοντας μόνο γλυκά» έχει δηλώσει η Μαρία Σολωμού σε παλιότερη συνέντευξή της.

Παρ' όλα αυτά δεν αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους γι' αυτό και παραμένει πολύ κομψή και με τέλειες αναλογίες. Όπως έχει αποκαλύψει σε παλιότερες δηλώσεις της:

«Η διατροφή που μου άλλαξε το σώμα ήταν η paleo. Την κράτησα περίπου 2 χρόνια και μετά άρχισα να “κλέβω”».

Τα χαρακτηριστικά της διατροφή της

Οι κανόνες της διατροφής Paleo, είναι απλοί. Απαγορεύονται τα γαλακτοκομικά, τα σιτηρά, τα όσπρια, τα επεξεργασμένα έλαια, το αλάτι, η ζάχαρη και όλες οι επεξεργασμένες τροφές, κοινώς απαγορεύεται ό,τι είναι λευκό (βλέπε ζάχαρη ή αλεύρι) ως κύριος κανόνας.

Επιτρέπονται: οι φρέσκες, φυσικές και μη επεξεργασμένες τροφές όπως τα φρούτα και τα λαχανικά, τα άπαχα κρέατα, τα υγιή έλαια, οι ξηροί καρποί και οι σπόροι. Και όπως έχει δηλώσει με νόημα η ίδια η ηθοποιός: «Είναι απίστευτο πώς ξεπρήζεσαι μόλις φεύγουν τα “άσπρα” από τη ζωή σου, το αλεύρι και η ζάχαρη».

Δείτε πώς είναι σήμερα το κορμί της Μαρίας Σολωμού:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved