Showbiz

Γιάννης Κότσιρας: «Η Αλεξίου βρήκε τον τρόπο να παίρνει το χειροκρότημα που της αξίζει»

Gossip-tv Team

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Γιάννης Κότσιρας με αφορμή την πρεμιέρα "Γιάννης Κότσιρας-Κατάστρωμα Α" στο θέατρο Ακροπόλ.

Ο Γιάννης Κότσιρας αναφέρθηκε στην επιτυχία της σειράς Σασμός, αποκαλύπτει αν ο ίδιος θα συμμετείχε σε σειρά ενώ αποθεώνει τη Χαρούλα Αλεξίου και τον ρόλο της στη σειρά Maestro.

«Μπορεί να συμμετείχα σε μία σειρά, μπορεί και όχι. Θα το σκεφτόμουν αναλόγως το τι θα με ήθελαν ή τον ρόλο. Η Χάρις Αλεξίου έχει τελειώσει δραματική σχολή και δεν είναι τυχαίο που παίζει στο Maestro. Πάντα, ό,τι και εάν έκανε υπήρχε αυτή η σχέση με την υποκριτική. Δεν με ξάφνιασε, και χάρηκα γιατί μας έφυγε από την υποκριτική, βρήκε τον τρόπο να παίρνει το χειροκρότημα που της αξίζει», λέει και συνεχίζει:

«Έχω γράψει όλα τα τραγούδια του “Σασμού”, ως στίχους. Απλώς λέω δύο από αυτά. Δεν βλέπω ελληνικές σειρές, δεν βλέπω τηλεόραση. Έχω δει λίγο τον “Σασμό” για να ξέρω τι θα γράψω. Είναι καταπληκτική σειρά αλλά δεν μπορώ να είμαι ο καλύτερος κριτής γιατί δεν βλέπω σχεδόν καθόλου τηλεόραση».

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved