Νέγκα: «Πήρα την απόφαση να δημοσιοποιήσω τον χωρισμό μου για να ξεμπερδεύω»
Showbiz

Νέγκα: «Πήρα την απόφαση να δημοσιοποιήσω τον χωρισμό μου για να ξεμπερδεύω»

Στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης (30-11) η Αθηναϊς Νέγκα.

H δημοσιογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο αυτοάνοσο που αντιμετωπίζει από μικρή ηλικία, στην πορεία της αλλά στην απόφασή της να δημοσιοποιήσει τον χωρισμό της.

«Έχω ένα πουά χεράκι. Εμφανίστηκε όταν ήμουν 18, μετά την εφηβεία. Είναι μυστηριώδες αυτοάνοσο. Απλά φεύγει η μελανίνη, δεν σου συμβαίνει κάτι άλλο. Δεν πονάς, είναι καθαρά αισθητικό το πρόβλημα. Μου έχουν πει ότι έρχεται ένα φάρμακο, υπάρχουν καλά νέα για αυτή την πάθηση», λέει και συνεχίζει:

«Περπατάς και σε ρωτάνε, τι έπαθες; Δεν έχει φάρμακο; Είμαστε πουά εμείς που έχουμε λεύκη. Αρχίζει ο καθένας και σου λέει τη βλακεία του. Όλες τις φάσεις τις πέρασα. Τώρα περνάω μία pride φάση, όπου βγάζω και τα δείχνω και δε χρειάζεται να ξοδεύομαι στο μέικ-απ».

«Έγραφα και μου άρεσε, οπότε έψαχνα μια δουλειά που να μπορώ να γράφω και να πληρώνομαι. Είχα δύο μυστικές καριέρες, γιατί δεν έβγαινα οικονομικά. Είχα μία στα lifestyle περιοδικά και συγχρόνως δούλευα και στην ενημέρωση. Δεν ήξερε ο ένας για τον άλλο, γι’ αυτό πολλές φορές λένε: η Νέγκα από πού κι ως πού να ασχολείται με την πολιτική; Δεν ξέρει τίποτα απ’ αυτά τα θέματα; Γιατί να κάνει ανάλυση;», είπε για την καριέρα της στη δημοσιογραφία

Για την απόφασή της να μιλήσει δημόσια για τον χωρισμό της είπε:

«Υπήρχε αγάπη, υπάρχει αγάπη, αλλά υπάρχουν διαφορετικές ποιότητες, αγάπες που εξελίσσονται και αγάπες που κρατάνε χρόνια. Αυτό είναι και το πρόβλημα, όταν οι άνθρωποι χωρίζουν δεν άντεξε η αγάπη. Όταν αντέχει η αγάπη, μια χαρά πάνε όλα.

Δεν με δυσκόλεψε στο να πάρω μια τέτοια απόφαση εφόσον υπάρχει και παιδί στη μέση. Δεν πρέπει να μπλέκουμε καθόλου τα παιδιά στα διαζύγια. Τα βάζουμε μπροστά, λέμε ατάκες ότι υπάρχει ένα παιδιά και δήθεν σχέσεις και γάμου. Ήταν καιρό αυτή η ιστορία και μετά πήρα απλά την απόφαση να το δημοσιοποιήσω για να ξεμπερδεύω»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved